• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim emdiği sütün hepsini geri çıkarıyor

Yalnizbiranne

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2019
1.484
1.503
63
İyi geceler hanımlar 10 aylık kızım var bugün 5kez kustu acile gittik önemli bir şeyi yok ishal olacak dedi enfeksiyon kapmış olabilir dedi bir de 2 aylık hamileyim onu da söyledim ondan da olabilir yavaş yavaş sütten kes dedi ilaç yazdı şimdi uyutmak için emzirdim yine kustu devam sütü verdim içmedi ilacı yarın alcam inşallah başına böyle bir şey gelen var mı çocuğuma gece ne vermeliyim su,patates haşlaması bunları vermeyi düşünüyorum bu gece uykusu bölününce başka tavsiyesi olan var mı?çocuğuma tek başına bakıyorum fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim.

Bir de ek gıda olarak ne versem reddediyor bazen zorla ağzına koyuyorum cikaramazsa mecbur yutuyor başka türlü yediremiyorum kendi sütümü vermek istemiyorum belki o yüzden kusuyordur diye

İyi geceler hanımlar 10 aylık kızım var bugün 5kez kustu acile gittik önemli bir şeyi yok ishal olacak dedi enfeksiyon kapmış olabilir dedi bir de 2 aylık hamileyim onu da söyledim ondan da olabilir yavaş yavaş sütten kes dedi ilaç yazdı şimdi uyutmak için emzirdim yine kustu devam sütü verdim içmedi ilacı yarın alcam inşallah başına böyle bir şey gelen var mı çocuğuma gece ne vermeliyim su,patates haşlaması bunları vermeyi düşünüyorum bu gece uykusu bölününce başka tavsiyesi olan var mı?çocuğuma tek başına bakıyorum fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim.
ay daha küçükmüş ya :( istemeyerek mi oldu gebelik? daha çok küçük süt onun hakkı keşke daha dikkatli olsaydınız..tandem emzirmeyi bi araştırın lütfen

ay daha küçükmüş ya :KK43: istemeyerek mi oldu gebelik? daha çok küçük süt onun hakkı keşke daha dikkatli olsaydınız..tandem emzirmeyi bi araştırın lütfen
Evet isteyerek olmadı2 yaşına kadar emzirmek istiyordum bir de sezaryen olduğum için de hemen istemiyordum..tandem i araştırdım ama sağlık ocağına gittiğim zaman en fazla 4aya kadar emzirebilirsin dedi yine iyice arastiririrm çok sağolun

Back