Diş çıkartıyor olabilirMerhaba kızlar. Bebeğim tam 6 aylık mama ile besleniyor. 5. Ay itibariyle doktorumuz ek gıdaya başlayabilirsiniz demişti. İlk zamanlar her şey olması gerektiği gibi gidiyordu. Az da olsa tadımlık çoğu şeyden yedi bebeğim. Fakat 1 - 1.5 haftadır resmen ağzını açamıyorum. Bilerek dudaklarını kitliyor ve ek gıdayı reddediyor. Özellikle de kaşığı istemiyor. Elimle deneyim dedim ilk başta yedi sonra onda da ağzını açmamaya başladı. Ne denediysem almadı en sevdiği şeyleri bile reddediyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Her şey yolunda giderken ne olmuş olabilir? Normal bi süreç midir bu? Yaşayan oldu mu aranızda?
Deneyimsizlik o kadar zormuş kiDiş çıkartıyor olabilir
Valla bacım bence tünelin ucunda hiç ışık yokDeneyimsizlik o kadar zormuş kioturup ağlayacağım. Diş çıkarma dönemi mi onu bile bilmiyorum. Tüm belirtileri zaten 2 aydır yaşıyoruz. Kaşıntı ağzının suyunun akması vs. O yüzden ayırt edemiyorum çıkmak üzere mi bilmiyorum inşallah odur sebebi. Oyleyse çıktıktan sonra düzelir diye umuyorum
Valla bacım bence tünelin ucunda hiç ışık yokbenim oğlum 3.5 aylıktan beri diş çıkartıyor. 6 ayda 6 tane dişi çıktı. Canı isterse yiyor, istemezse yemiyor. hele bir de ilaç içirmek resmen Çin işkencesi. Ağzına resmen mühür vuruyor. Burnunu filan sıkıyorum mecbur kalınca. hatta eşek sıpası önce dudağına değdirmemize izin veriyor, tadını beğenirse o zaman yiyor
Yok kalmıyor ama büyüyünce de seçici oluyorlar. Benim kızım çok az yiyordu ek gıda. Şimdi 4 yaşında yemek yiyor ama sevdiği şeyleri yiyor sadeceBencede tünelin ucunda ışık yok büyüyene kadaröyle özeniyorum ki annelerini emen ek gıdada sorun yaşatmaya bebelerSonsuza kadar böyle iştahsız, hep kusacak gibi geliyor.
İlerde yesinde sevdiği şeyleri yesin razıyım benYok kalmıyor ama büyüyünce de seçici oluyorlar. Benim kızım çok az yiyordu ek gıda. Şimdi 4 yaşında yemek yiyor ama sevdiği şeyleri yiyor sadece
Artık elimle verdiğimi de yemiyor.Kaşık reddi deniyordu sanırım buna. İnternette eminim güzel bilgiler vardır bunla ilgili. Umarım kısa sürede çözersiniz