- 4 Şubat 2024
- 1
- -1
- 1
- 23
- Konu Sahibi Prensannesi0660
-
Cocuk ya hani? Cocugunuz olunca anlarsınız anlamak durumunda kalmazsınız umarım dıcem ama kalacaksınız, cocuk ya hani..çocuk neden durmadan oradan buradan düşüyor ben anlamadım
Cocugunuzu koltukta yalniz birakmayin artik. İlk kez anne olmayla alakasi yok bununDün bebeğim koltuktan düştü kafasının arkasına ve parkenin üstüne 2 hafta öncede kanepeden düştü o zaman kafasında kızarıklık vardı hastaneye götürmüştük bu kez götürmedim ama biraz ağladı kafasında bişey yok çok şükür başına gelen varmı böyle çocuğunun ve ilerde sorun yaşayan varmı hiç benim gibi ilk anne olanlar bide tecribeli anneler yazabilirmi lütfen acillll
Var zaten ama düşebileceği yerlere bırakmıyorumCocuk ya hani? Cocugunuz olunca anlarsınız anlamak durumunda kalmazsınız umarım dıcem ama kalacaksınız, cocuk ya hani..
.
Çocuk dememiş bebek demiş o yüzden tepkimizCocuk ya hani? Cocugunuz olunca anlarsınız anlamak durumunda kalmazsınız umarım dıcem ama kalacaksınız, cocuk ya hani..
.
Çok rahatsınız pes gerçekten!...Dün bebeğim koltuktan düştü kafasının arkasına ve parkenin üstüne 2 hafta öncede kanepeden düştü o zaman kafasında kızarıklık vardı hastaneye götürmüştük bu kez götürmedim ama biraz ağladı kafasında bişey yok çok şükür başına gelen varmı böyle çocuğunun ve ilerde sorun yaşayan varmı hiç benim gibi ilk anne olanlar bide tecribeli anneler yazabilirmi lütfen acillll
Kaç aylık bu bebek?Dönen bebegi koltukta yalnız bırakıp gitmeyin mazallah boynunun üzerine düşer Allah korusun.Bebegi yere bırakın işiniz varken oyuncaklarıyla oynasın.Yatakta ve koltukta bırakıp asla gitmeyin.Dün bebeğim koltuktan düştü kafasının arkasına ve parkenin üstüne 2 hafta öncede kanepeden düştü o zaman kafasında kızarıklık vardı hastaneye götürmüştük bu kez götürmedim ama biraz ağladı kafasında bişey yok çok şükür başına gelen varmı böyle çocuğunun ve ilerde sorun yaşayan varmı hiç benim gibi ilk anne olanlar bide tecribeli anneler yazabilirmi lütfen acillll
Çok katılıyorum ya. Hoplayıp zıplıyosa evet zor ama yürümüyorsa kabul edilemez.Kaç aylık bu bebek? Yürümeye başladığı zamanlarsa bir nebze anlayabilirim ama daha küçükse anneliğinize edecek tonla lafım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?