• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim düştüüü

Prensannesi0660

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2024
1
-1
1
23
Dün bebeğim koltuktan düştü kafasının arkasına ve parkenin üstüne 2 hafta öncede kanepeden düştü o zaman kafasında kızarıklık vardı hastaneye götürmüştük bu kez götürmedim ama biraz ağladı kafasında bişey yok çok şükür başına gelen varmı böyle çocuğunun ve ilerde sorun yaşayan varmı hiç benim gibi ilk anne olanlar bide tecribeli anneler yazabilirmi lütfen acillll

Bazen gitme oraya, yapma demeye kalmadan düşüveriyorlar. Yani mesela oğlum normal koltukta otururken bir anda kalkıp kenarına oturup bir de kendini salmıştı geriye, oraya da yaslanabilir sandıydı herhalde. Küt inmişti aşağı. 2 yaşlarında falandı. Ben koşasıya kadar olan oldu. Bir şey olmadı tabii ama temkinli olmakta fayda var. Çocuk illa düşecek. Ben ondan sonra koltuk kenarlarına yastık tıkmıştım ki oraya tekrar düşmesin diye ya da düşüp de hasar alabileceği yerlere ona göre önlem amaçlı bir şeyler koyuyordum.

Dün bebeğim koltuktan düştü kafasının arkasına ve parkenin üstüne 2 hafta öncede kanepeden düştü o zaman kafasında kızarıklık vardı hastaneye götürmüştük bu kez götürmedim ama biraz ağladı kafasında bişey yok çok şükür başına gelen varmı böyle çocuğunun ve ilerde sorun yaşayan varmı hiç benim gibi ilk anne olanlar bide tecribeli anneler yazabilirmi lütfen acillll
Cocugunuzu koltukta yalniz birakmayin artik. İlk kez anne olmayla alakasi yok bunun

Çok rahatsınız pes gerçekten!...

Kaç aylık bu bebek? Yürümeye başladığı zamanlarsa bir nebze anlayabilirim ama daha küçükse anneliğinize edecek tonla lafım var

Kaç aylık bu bebek?Dönen bebegi koltukta yalnız bırakıp gitmeyin mazallah boynunun üzerine düşer Allah korusun.Bebegi yere bırakın işiniz varken oyuncaklarıyla oynasın.Yatakta ve koltukta bırakıp asla gitmeyin.

Kaç aylık bu bebek? Yürümeye başladığı zamanlarsa bir nebze anlayabilirim ama daha küçükse anneliğinize edecek tonla lafım var
Çok katılıyorum ya. Hoplayıp zıplıyosa evet zor ama yürümüyorsa kabul edilemez.

Benim çocuğunun bıngıldak geç kapandı 2 yaşa yakın. Düşer de sarsılır diye aklım çıkıyodu. Yürümeye başladıktan sonra hep düşerse tutabileceğim uzaklıkta dibinden ayrılmadım. Şurda 2 aydır doktor tamam kapanmış dedi diye saldım dibinde değilim.

Back