Bebeğim düştükten 3 gün sonra

Fatmazyyy

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2020
84
28
29
Canlar. Bebeğim 3gün önce yataktan düşmüştü. Bişey olmamştı çok şükür ama dün 3.günüydü 39.8 derece ateşi başladı ve 2 gündür hiç bi şekilde düşüremiyorum. Hastaneye gittik ama ateşine odaklanmaktan düştüğünü söylemeyi unttm. Kan idrar tahlili yapıldı. Crp 10 çıktı. Ama çok fazla yüksek ateşi var düşmeye bağlı bi durum olablrmi acaba 3 günün sonunda. Bu kadar ağır ateş olması

Crp değerinden ateşi yükselmiş. Düştüğü için değil. 3 gün olmuş düşeli bişey olmamıştır inşallah olsa şişme morarma mutlaka bişeyler olurdu

Enfeksiyon var çocukta düşmeyle alakası yok. İçiniz rahat olsun

Düşmeyle alakalı bizimde koltuktan düşmüştü..Metreyi alıp tehlıke boyutunda mı yukseklıgi dıye bıle ölçmüştüm..Ertesi günde muayeneye götürmüştüm..Aile dostumuz olmustu yufka yürekli doktorumuz dedi ki; sakin ol o kadardan bişi olmaz..Koltukta yere yakın olanlardan ama olsun panik işte...

Özellıkle 24 saat ıcınde kusma,gözlerde kayma,kanama (burun-agız) bısı olursa acil koş demıstı...

Sizin üstüne denk gelmiş bence...Anne olmak böyle birşey işte...Rabbim hepsini korusun

Yorumlar doğru değil. Crp değeri düşmeyle çıkabilir. Ama ufak düşme/yaralanmalar ateş yapmaz. Düşmeden de kaynaklanabilir ama kaynaklanmaya da bilir.
Yarın doktorunuza söylemelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…