Çocuk Hastalıkları Bebegim düştü

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

demet_

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2009
1.385
1
356
Bolu
slm 10 aylık bi oglum var.ayaga kalkmalarımız başladı bunun sonucunda da düşmelerimiz oluyor ne kadar korusamda.akşam üzeri yine düştü ama çok aglamadı ama hemen uyumak istedi uyku saati gelmişti çünkü.yatırdım yarım saat sonra uyandı ve ateşi vardı.dişleri de çıkıyor fakat ateş ,düşmeden kaynaklı olabilir mi acaba?babası geldiginde doktora gidecegiz ama ben çok telaşlandım.

canım korkma sakın
benım bebegım altı aylıkken yataktan kafa üzeri düştü
bebegım aglar ben aglar üstelik ayaklarında morarma oldu anında
eşimin iş yeri yakın hemen aradım geldi kou komsu hastaneye gıttık cunku aglamaktan cocugu tutacak halde degıldım
bıde ustelık eşim üzerime saldırdı sen nası dıkkat etmezsın dıye ki cok mulayım bı adamdır benım eşim

götürdük komple fılm şekildi özel hastanede her yerine baktılar cok şükür bişe cıkmadı
bacaklarındakı morarmada kendını cok sıktıgı için olmuş

hiç bieşy olmadı allah korudu bebegımı
ateş dıs cıkarıyosa mutlaka ondandır benımkı her diş cıkardgında hafif ateş oluyo korkma
allahın ıznıyle bişecık olmaz

çok geçmiş olsun,diş çıkartıyor diyede ateşi olabilir,ama yinede doktora götürmekte fayda var,tekrar geçmiş olsun

ohhoo valla benimkide çok düşdü yürümeye başlayınca her yere saldırmak istiyolar ona bakayım bunu tutayım derken cumlurlop düşüveriyolar çok şükür hiç bişey olmadı

çok geçmiş olsun,diş çıkartıyor diyede ateşi olabilir,ama yinede doktora götürmekte fayda var,tekrar geçmiş olsun

çok teşekkürler gecenin bu saatinde ilgilendiginiz için.bilmiyorum ateş dişten olabilir dün gecede uyumamıştı dogru dürüst .neyse eşim gelsinde bi dr götürelim çok huysuz offf

geçmiş olsun.nerden düştü?
Benim yavru 20 günlükken çekyattan düşmüştü. Çok şükür birşey olmadı

geçmiş olsun.nerden düştü?
Benim yavru 20 günlükken çekyattan düşmüştü. Çok şükür birşey olmadı

çok sagol.allah korumuş sizinkini de.çekyata tutunup kalktı aslında altında iki katlı battaniyede vardı kocaman.ama o gitti battaniye olmayan yerine denkgetirdi kafayı.

tşk ederim arkadaşlar.gece götürdük ateşi 38.7 idi.orta kulak iltihabı varmış ondan olmuş.dr sormayı unuttum ama bileniniz var mı neden oluyor bu iltihap?banyo yaparken kulaga su kaçtıgından da olabilir mi?bilen varsa tşk ederim

sabiha paktunadan dinlemiştim bebeklerin kulagı erişkinlerinki gbi degilmiş, su kaçması hemen hemen imkansızmış..onun için rahat ol banyo yaparken su kaçması ile orta kulak iltihabı olmaz.

geçmiş olsun biz çok geçirdik kulak iltihabını bizede büyüklerimiz hemen sumu kaçırıyosunuz kulağına dedi ama alakası yokmuş doktorumuza her seferinde diyorum ben neyi yanlış yapıyorum diye ama malesef havadaki mikroplardan kaynaklı olduğunu ve süt bebeklerinin bunu çok yaşadığını söylüyor ama ben yinede suçu kendimde arıyorum annelik zor zanaat

Canım, yatarak emziriyorsan kulağına süt kaçıp o bile yapıyormuş iltihap. Yada son zamanlarda soğuk algınlığına dayalı burun akıntısı olduysa, kulağı iltihaplanabilir:94:

sabiha paktunadan dinlemiştim bebeklerin kulagı erişkinlerinki gbi degilmiş, su kaçması hemen hemen imkansızmış..onun için rahat ol banyo yaparken su kaçması ile orta kulak iltihabı olmaz.

Canım, yatarak emziriyorsan kulağına süt kaçıp o bile yapıyormuş iltihap. Yada son zamanlarda soğuk algınlığına dayalı burun akıntısı olduysa, kulağı iltihaplanabilir:94:

teşekkürler kızlar.salı günü polikinlige gittik oda dişten dedi.3 tane birden çıkıyorda yukardan o yapmış.

o hastalıgımız bitti çok şükür şimdi de böbreginde ki sorundan dolayı ameliyat olması gerekiyormuş.böbrek genişlemesi vardı bayramdan sonra gün verecek, biri biterken başka bi sorun çıkıyor.ama benim oglum çok küçük daha çevrenizzde var mı hiç bebekken ameliyat olan birileri?çok korkuyorum ona birşey olmasından .

çok geçmiş olsun hiç etrafımda olmadı ama inşallah kolay atlatırsınız tekrar çok geçmiş olsun acil şifalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…