Uyutmamaya çalışın internetten bakın kaç saat uyumaması gerektiği yazar. Kusması var mı siye bakın gözleri ne durumda durumu normal mi göz teması vs bakın. Ama inşallah bir şey yoktur benim 2 çocuğum var ne düştüler ne çarptılar korkmayın öyle hemen bir şey olmuyor Allah korusun tabi ki. Oğlum koltuktan düştü dişi ağzını yırttı dikiş atıldı doktor uyutmayın dedi kusmasını vs sordu başka bir şey yapmadı. Siz yine de içiniz rahat etsin diye bi doktora götürünArkadaşlar merhaba 1 yaşında bebegim bugün ağzında boş bardakla oynarken duvara çarptı bardağın izin çıktı alnında şişti az bişey ama hemen indi fakat alnında morarma kaldı çok korkuyorum kusma falan olmadı o an ağladı ama 5 dk sonra sustu içim içimi yiyor başına gelen arkadaşlar varmı lütfen anlatın içim bi türlü rahat etmiyor alnında uzun çizgi şeklinde morarma kaldı bişey olmuş mudur ilerde bi sorun olur mu
Büyüyene kadar her hafta bi yerleri şiş bi yerleri mor gezdiler ciddi bi çarpma travma olmadıysa o kadar hassas değiller korkmayınUyutmamaya çalışın internetten bakın kaç saat uyumaması gerektiği yazar. Kusması var mı siye bakın gözleri ne durumda durumu normal mi göz teması vs bakın. Ama inşallah bir şey yoktur benim 2 çocuğum var ne düştüler ne çarptılar korkmayın öyle hemen bir şey olmuyor Allah korusun tabi ki. Oğlum koltuktan düştü dişi ağzını yırttı dikiş atıldı doktor uyutmayın dedi kusmasını vs sordu başka bir şey yapmadı. Siz yine de içiniz rahat etsin diye bi doktora götürün
Kesinlikle katılıyorum birgün kafalarını vuruyorlar birgün bir yerlerini çiziyorlar birgün bakiyorsun bacaklarında düşme çarpma kaynaklı ufak morluklar var, alışılıyor zamanla bu duruma.Büyüyene kadar her hafta bi yerleri şiş bi yerleri mor gezdiler ciddi bi çarpma travma olmadıysa o kadar hassas değiller korkmayın
Bi süre sonra artık morarmaları üstlerini değiştirirken fark eder olduk vallahiKesinlikle katılıyorum birgün kafalarını vuruyorlar birgün bir yerlerini çiziyorlar birgün bakiyorsun bacaklarında düşme çarpma kaynaklı ufak morluklar var, alışılıyor zamanla bu duruma.
Canım öncelikle gecmis olsun bardak kırılıp battimi? Sanmıyorum kötü bişey yoktur . Genel durumuna bak her zamankinden farklı olarak bir durgunluk ya da hareketlerinde bir yalpalana yani denge kaybı var mı? En az iki saat uyutma ama bu surededebisey yedirme + yemek bazan kusmayı engelleyebilir ya da direk kusturabiliyor), uyudugundada iki saatte bir ışığı aç bakalım tepki veriyor mu hani göz kapaklarımizi uyuyorken ışıkta kirpistiririz ya öyle ona bakArkadaşlar merhaba 1 yaşında bebegim bugün ağzında boş bardakla oynarken duvara çarptı bardağın izin çıktı alnında şişti az bişey ama hemen indi fakat alnında morarma kaldı çok korkuyorum kusma falan olmadı o an ağladı ama 5 dk sonra sustu içim içimi yiyor başına gelen arkadaşlar varmı lütfen anlatın içim bi türlü rahat etmiyor alnında uzun çizgi şeklinde morarma kaldı bişey olmuş mudur ilerde bi sorun olur mu
Çok haklısınızBi süre sonra artık morarmaları üstlerini değiştirirken fark eder olduk vallahibu ne zaman oldu diye soruyorum o kadar sık oluyor ki özellikle hareketli çocuklarda onlar bile vurunca morarınca söylemiyor sonradan görüyoruz . Allah korusun bütün çocuklarımızı ama bu zamanlar böyle geçiyor biz de böyle büyüdük
İçiniz rahat olsun zaten bardak da plastikmiş annelik böyle kafaya çok takıyoruz tabi ki ama bir şey olmamıştır hali normalden farklı değilseArkadaşlar öğlen oldu bu olay uyudu uyandı sıkıntı olmadı az bile uyudu hatta anormal bi durumda olmadı ama içim rahat etmiyor işte annelik alnı mor kaldı ben yine takip ediyorum inşallah bişey olmaz
Merak etme önce moraracak sonra sarıya yeşile döndü derken geçecek iz kalmayacak ve bu süreçte o ağrı hissetmeyecek için rahat olsun, üzgünüm ama daha coook karsilasacaksin böyle durumlarla, o yüzden kendini de boş yere üzme, gelişimlerinin bir parçası olarak düşün.Arkadaşlar öğlen oldu bu olay uyudu uyandı sıkıntı olmadı az bile uyudu hatta anormal bi durumda olmadı ama içim rahat etmiyor işte annelik alnı mor kaldı ben yine takip ediyorum inşallah bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?