slm arkadaşlar 23 haftalık hamişim bebeğim dün akşamdan beri hareket etmiyor çom korkuyorum acaba normalmi sürekli hareket ediyordu bugün hiç sesi çıkmadı
Canim ayni durum bendede mevcut ama bende kalp dinleme dedektörü var hemen dinliyorum kalbini . 12. Haftada duyuluyo dediler o aletle ama ben 18. Haftadan beri duyabiliyorum. Bugünde hiç oynamadi eve gidip dinlicem kalbini. Sende stres yapmaa bunlar normal
kızlar benimde oluyor malesef çok endişeleniyorum.hatta gece kalkıp ağladığım bile oluyor.ama daha sonradan oynamaya başlıyor.geçen hafta 3,4 gün hiç hissedemedimm o kadar korktum ki,allaha emanet yavrum dedim ve bol bol dua ettim.bu hafta maşşallahıı varr kıpır kıpır içimde.cuma günü kontrolümüz var bakalım dr teyzesii ne diyecek yavruma.sters yapmayın sanırsam bebişler biz uyuyunca onlar uyanıyor ve biz hissedemiyoruz.
Yengemin doktoru böyle durumlarda tatlı ve çikolata türü şeyler yemesi söylemiş.
Bebişin hoşuna gidince kıpırdanmaya başlıyormuş.:CüvCüv:
Ne kadar doğru tartışılır tabii.
acnim tatali bi,şi yeee ve iç otur ve tüm dikkatini bebbeğine ver onu dinlemey eçaliş belki pozisyonundan dolayi hereketlerini çok güçlü hissedemiyor olabilirsin cevap yaz güzel haberler bekleyoruz
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar bebişim kıpırdadı çok korktum dün akşamdan beri hareket etmemişti oğluşum çok hareketliydi hiç durmuyodu dünden beride hareket etmeyince paniğe kapıldım şükürler olsun azcıkta olsa kıpırdadı çok güzel bi duygu allahım herkeze nasip etsin
anneligin ne kadr zor oldugunu bilirim
ama bu kadr uzaktan bu kadr derin kendimi nasıl hissettim
yazdıklarınızı okuyunca bir an bebeğe bişi oldu sandım içim buruldu :S
çok şükür bebek iyiymiş...
canim bu haftalarda olabiliyormus.
bazen bende de oluyor hemen uzaniyorum bi kendimi dinliyorum o zaman
bebisim bi tekme atiyor ohh diyorum..:))
sen de oyle yap,kendini cok yorma belki ondan da olabilir.
ben de 30 haftalık hamileyim bazen ben de tedirgin oluyodum hareket etmeyince ama biraz bekledikten sonra hareket etti bebişim yani aslında telaşa gerek yok kızlar..
ne deyim bilemedim ama basin saolsun diycem cünkü o artik bi minik insandi ve sen kaybetmisin...üzülme desek bos biliyorum benimde en cok korktugum o is yapmayi seviyorum sonra hareket etmeyince icime aceba onu kaybettimmi diye bi korku düsüyor...insallah en kisa zamanda saglikli bir bebek dünyaya getirirsin....belkide onun icin en iyisi günahsiz bi melek olarak rabbinin yanina gitmesiydi...