Bebeğim dudağımı öpüyor

uguurbocegii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2020
794
323
53
29
10 aylık kız bebeğim gece uyutmaya çalışırken bianda ağzını açıp benim ağzıma getiriyo bu davranışı 1 2 defa denk gelmiştir diye önemsemedim çünkü yanaklarıma falanda aynı şeyi yapıyor. Ama her ışık kapandığında dudağımı öpmeye çalışıyo gündüz yapmiyo sadece gece uyuturken karanlıkta yapiyo ben çekiyorum geri bu sefer yanaklarıma yapıyor anlamadım nedenini. 5 6 kere yaptı .Öyle televizyondan falanda böyle biseu görmedi televizyon kapalı zaten genelde neden böyle yapıyor olabilir?

Televizyonda görüp görmemesi konusunu anlamadım ama bebek bu, yapar. Annesisiniz sevgisini ifade etmeye çalışıyor.
Benim kızım da yapardı sonra aklı erince düzeldi

Bebek bu. Bilmez ki annenin neresi öpülür neresi öpülmez. Sevgisini gösteriyor. Oğlum da ağzımdan öpmeye çalışır beni. Öpülmeyeceğini söyledim, artık denemiyor.
Bilmez ama normalde yapmiyo gece loş ışıkta yapıyor sadece o yüzden aklıma takıldı

Televizyonda görüp görmemesi konusunu anlamadım ama bebek bu, yapar. Annesisiniz sevgisini ifade etmeye çalışıyor.
Benim kızım da yapardı sonra aklı erince düzeldi
Bilmez ama normalde yapmiyo gece loş ışıkta yapıyor sadece o yüzden aklıma takıldı . Bebek bu sevgi gösteriyor ama sadece gece karanlık lta yaptığı için aklıma takıldı

Bebek onun dudak olduğunu bilmiyor ki. Yanaklarınıza da yapıyorsa öpmeye çalışıyor işte aslında sevgi göstergesi. Oğlum da yanaklarıma yapıyor,burnuma yapıyor bilhassa :))) 11 aylık. amacı öpmek. Ama ısırıyor dişlerden dolayı

Daha aklı bile ermiyor. Benimkide 11 aylık daha bebekler ya
Bence çok anlam yüklemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…