Kilo alımı gayet güzel doyuyordur boş yere mama verme benim bebeğimde öyleydi az uyuyordu sürekli memedeydi herkes doymuyor diyordu ama kilosu çok önde aç olsa o verdiğin mamayı bir defada bitirirdi zaten4aylık bebegim suan 7 kilo dogum kilosu 3.660 ve gecen ay 6.300 dü sadece anne sutu ile besleniyor farkli bir doktora gittim 4 ay kontrolu icin 3 haftadir gunduz kisa kisa uyku yapiyor huzurduz dedim mama ver dedi sutin yetmiyordur az geliyordur dedi mama vermeyi denedim biberonla almadi sagdigim sutu vermeyi denedim taze taze onuda almadi ac olsa icerdi dimi doktor kafami karistirdi cok gunde 2.3 kez kaka yapiyor 4.5 de cisli bezi var genel olarak hareketli mutlu bur cocuk bu 4. atak biraz bozdu bizi .
Gaza alistim artik gaz degilde bence atak doneminden 18 haftalik suan 4 atak uzun suruyor mus zaten birde sanirim dis hazirlik yapiyor hersryi isirmaya calisiyor cunkiKilo alımı gayet güzel doyuyordur boş yere mama verme benim bebeğimde öyleydi az uyuyordu sürekli memedeydi herkes doymuyor diyordu ama kilosu çok önde aç olsa o verdiğin mamayı bir defada bitirirdi zatenGazı vardır veya başka bir sıkıntısı dediğin gibi atak dönemidir kaç haftalık
Doyuyordur canim. Masallahi var ..Kilo alımı gayet güzel doyuyordur boş yere mama verme benim bebeğimde öyleydi az uyuyordu sürekli memedeydi herkes doymuyor diyordu ama kilosu çok önde aç olsa o verdiğin mamayı bir defada bitirirdi zatenGazı vardır veya başka bir sıkıntısı dediğin gibi atak dönemidir kaç haftalık
Amin insallh tesekkur ederim ya insllh yetsinde heo emsinDoyuyordur canim. Masallahi var ..
Bebekler bazi donemlerde büyüme atagı gecirir. Huzursuzlugu ondan olabilir . Dis cikarticak olabilir. Bos yere mama verme kilosu pek yerinde . Saglicakla buyut bebisini
Aynen bak diş dönemi de olabilirGaza alistim artik gaz degilde bence atak doneminden 18 haftalik suan 4 atak uzun suruyor mus zaten birde sanirim dis hazirlik yapiyor hersryi isirmaya calisiyor cunkiama yinede sol mene redfi var gunduz pek emmiyor ondan gece emiyor orda sut azalmis sagarak arttirmaya calisiyorum ama acilcadi biberonu tutmayinca ac kalicak dite bi korktum
Guzel kilo almis, 4. Ay uyku gerilemesi var, uykulari artik yetiskin uykusuba dondu o yuzden ilk 3 aydaki gibi uyumalarini beklemeyin. Gunduz uykudan 30-40 dkda uyanirsa geri uyutmaya calisin ayni yontemle.4aylık bebegim suan 7 kilo dogum kilosu 3.660 ve gecen ay 6.300 dü sadece anne sutu ile besleniyor farkli bir doktora gittim 4 ay kontrolu icin 3 haftadir gunduz kisa kisa uyku yapiyor huzurduz dedim mama ver dedi sutin yetmiyordur az geliyordur dedi mama vermeyi denedim biberonla almadi sagdigim sutu vermeyi denedim taze taze onuda almadi ac olsa icerdi dimi doktor kafami karistirdi cok gunde 2.3 kez kaka yapiyor 4.5 de cisli bezi var genel olarak hareketli mutlu bur cocuk bu 4. atak biraz bozdu bizi .
maşallah bence çok takılmayın kilosuna benim 23 aylık kızım 10 kilo bile değil şuan. hep ufak tefekti, akranlarına göre geriden geldi ama bizim doktorumuz bir kere bile mama verin demedi. her zaman sağlıklı mı değil mi ona baktık. ayrıca çocuk doymasa gerçekten ağlıyor yani anlarsınız.4aylık bebegim suan 7 kilo dogum kilosu 3.660 ve gecen ay 6.300 dü sadece anne sutu ile besleniyor farkli bir doktora gittim 4 ay kontrolu icin 3 haftadir gunduz kisa kisa uyku yapiyor huzurduz dedim mama ver dedi sutin yetmiyordur az geliyordur dedi mama vermeyi denedim biberonla almadi sagdigim sutu vermeyi denedim taze taze onuda almadi ac olsa icerdi dimi doktor kafami karistirdi cok gunde 2.3 kez kaka yapiyor 4.5 de cisli bezi var genel olarak hareketli mutlu bur cocuk bu 4. atak biraz bozdu bizi .
Ayy bajalim biz neler yapicazAynen bak diş dönemi de olabilir
Biz anneler ilk düşündüğümüz şey genelde doymuyor mu oluyor
Benimki de hiç biberon tutmadı emzik emmedi sadece memeSuan ek gıda bile istemiyor sürekli emiyor
Ben takilmiyorum aslinda ama doktor oyle soyleyince bu sasirdim gerekirse verilir rabi ama bazen ne istedigini anliysmiyor gibi oluyorum annelik iste korkuyor insanmaşallah bence çok takılmayın kilosuna benim 23 aylık kızım 10 kilo bile değil şuan. hep ufak tefekti, akranlarına göre geriden geldi ama bizim doktorumuz bir kere bile mama verin demedi. her zaman sağlıklı mı değil mi ona baktık. ayrıca çocuk doymasa gerçekten ağlıyor yani anlarsınız.
Aa geri uyutmak gerektigini bilmiyordumGuzel kilo almis, 4. Ay uyku gerilemesi var, uykulari artik yetiskin uykusuba dondu o yuzden ilk 3 aydaki gibi uyumalarini beklemeyin. Gunduz uykudan 30-40 dkda uyanirsa geri uyutmaya calisin ayni yontemle.
Kisa gunduz uykularina felaket uykulari deniyor, ancak tekrar uyutarak uzuyor. Sadece 1 kere geri uyutmalisiniz. Uzun bir surec ama eninde sonunda uzayacak. Bizim 1,5-2 ay surduAa geri uyutmak gerektigini bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?