Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Evet ama Açlıktan ağladığını hissediyorum dayanamıyorum mama veriyorum
ama annesi iyilik yapıyım derken kötülük yapmayın bebeğinize.
Günde kaç bez değiştiriyosunuz ordan anlarsınız doyup doymadığını.
Bide bebek sadece aç olunca ağlamaz ki belki sizi yanında istiyodur belki gaz sancısı vardır.
Benim bebeğimde böyleydi meğer kokumu istiyormuş yüzüstü göğsüme dayatıp sakinleştirmeye çalışmıştım(başı yana dönük tabiki) bi baktım uyumuş. Koymaya çalıştığımda da uyandı. Yaklaşık 2-3 ay gündüzleri hep bu şekilde uyudu.
Sizde zamanla bebeğinizin ne istediğini anlarsınız evham yapmayın yeter
Sakuura doğru söylüyor konu sahibi bebek sadece açlıktan ağlamaz şu düşünceyi terk edin. Dünyaya alışmaya çalışıyor yavrucak:) kilo alımını takip edin çıplak ten teması kurun parfüm sürmeyin hatta banyoda en az düzeyde sabun kullanın kokunuzu alsın. ayrıca hamileyken bebeğin içinde bulunduğu amniyo sıvısıyla anne sütünün aynı tadda olduğunu okumuştum. olumsuz düşünceleri atın kafanızdan küçük demeyin siz strese girdikçe o da giriyor
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
benım sutum az..20 gun oldu doğum yapalı daha yenı yenı 90 ml goruyorum oda sabahları...su içiyorum beslenmeme dıkkat edıyorum ama olmuyor...ml ml çoğalıyor.once emzırıyorum yaklaşik 1 saat, bır sure sonra 40 ml mama verıyorum...ve susuyor...keşke mamaya hıç ıhtıyaç dymasamda sadece sut vereılsem...nekadar kendımı bu konuda rahat olmaya teşvik etsemde kafamda sureklı soru işaretı....nıye benım sutum az..çokcan sıkıcı bır durum...
bebeğm resmen memede uyuyoo eme eme...hatta yuttuğunu çok az duyabılıyorum..sankı yalancı meme gıbı kllanıyor göğsumu
suanda emziyorum cnm bn hala sütümde cok güzl geliyor allha sükür ama bol bol suuuuuuuuuuuu
benım sutum az..20 gun oldu doğum yapalı daha yenı yenı 90 ml goruyorum oda sabahları...su içiyorum beslenmeme dıkkat edıyorum ama olmuyor...ml ml çoğalıyor.once emzırıyorum yaklaşik 1 saat, bır sure sonra 40 ml mama verıyorum...ve susuyor...keşke mamaya hıç ıhtıyaç dymasamda sadece sut vereılsem...nekadar kendımı bu konuda rahat olmaya teşvik etsemde kafamda sureklı soru işaretı....nıye benım sutum az..çokcan sıkıcı bır durum...
bebeğm resmen memede uyuyoo eme eme...hatta yuttuğunu çok az duyabılıyorum..sankı yalancı meme gıbı kllanıyor göğsumu
Aynı dert bendede var sen gene şükret 90ml az değil ben 50 ml zor görüyorum memeyi sıkarak sağdığım halde:/
Ben netten bir tarif buldum sütümün kalitesini bu aralar arttırdı yavaş yavaş mamayı bırakıyoruz sende dene
2,5 su bardağı kaynayan suya
7 yemek kaşığı kurutulmuş beyaz dutu
Ilave edip yaklaşık 10dk Kısık ateşte kaynat yaklaşık 1 su bardağı çıkacak Güzelce iç onu sütün salımını arttırıyor ben etkisini görmeye başladım basit ve güzel bir tarif tat olarak da
Ben netten bir tarif buldum sütümün kalitesini bu aralar arttırdı yavaş yavaş mamayı bırakıyoruz sende dene
Ilave edip yaklaşık 10dk Kısık ateşte kaynat yaklaşık 1 su bardağı çıkacak Güzelce iç onu sütün salımını arttırıyor ben etkisini görmeye başladım basit ve güzel bir tarif tat olarak da
Benimde 18 gün oldu doğum yapalı
Allah yardımcımız olsun
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Aynı dert bendede var sen gene şükret 90ml az değil ben 50 ml zor görüyorum memeyi sıkarak sağdığım halde:/
Nekadar oldu doğum yapali...işimiz zor .allah kolaylk versin bizim gibilere.bu zamana kadar şutu olmayan kimseyle karrsilasmamistim.bu ara kayısı ve kuru üzümü kaynayıp kaynayıp içiyorum.bi onun faydasını gördüm...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Teşekkür ederim bide bunu demeyelimm..sorarsan mi aldın
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Teşekkür ederim bide bunu demeyelimm.aktar dan mi aldın
Evet aktarlarda oluyo cnm
şubat 2015 İKRA, şubat 2016 İNANÇ :)
Kayıtlı Üye
selam kızlar
bende 48 gün önce doğum yaptım
süt konusunda bende dertliyim
doktorlar bebeğin kilo almadığını sütümün yetmediğini düşünüp mama takviyesi yapmak istediler
ama ben mamaya karşıydım şünkü sütüm vardı ve 2 saat dolduğunda akıyordu emzirmeden bile
28 günlük olduğumuzda sadece 630 gram almıştı ve doktorlar sürekli az diyordu
en sonunda sütümü sağmayı denedim
hala sağıyorum
çünkü bebeğim hepsini içemiyor biliyorum
emzirdikten sonra 60 ml kadar sütüm çıkıyor sağınca
onuda biberonla tekrar içiriyorum
süt için lactamil steel tea ve rezene içiyorum tabiki birde bol su içiyorum
geçen gün tek memeden emzirdim ve diğerini sağdım kaç ml çıkacağını görmek için
emzirmediğim memeden 90 ml emzirdiğimden 20 ml çıktı
tabiki sonra onuda emzirdim
hala mama vermiyorum emzirmeye inat ediyorum bebeğim uyuyunca bile sağıp uyanınca tekrar veriyorum
tekrar kontrole gitmedik doktorada sormadım ama en son yabancı bir doktora sorduğumda ayda 600 gramdan fazla almış emzirmeye devam mama vermeyin dedi