Bebek Beslenmesi Bebegim dort aydir ayni kiloda yardim edin

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Mervesamet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
1
1
1
36
Bebegim 12 aylik dort aydir 9.50 kiloda sadece emiyor baska hicbirsey yemiyor 8 aylikken dis cikarmaya basladi ve bidaha yemez oldu ne yaptigsam yediremiyorum haliyle ne gece uykusu var gunduzde hep pesimde yardim edin lutfen

Yemesi için çok mu zorluyorsun acaba benimki zorladın mı yemiyor mesela biraz kendi haline bırakıp siz yemek yerken onun canının çekip kendi istemesini sağlayın bi de az yediğinde bir kaç kaşık için zorlamayın yemekleri önüne koyun biraz mıncıklasin dağıtsın ağzına kendi götürsün o arada siz de biraz verin ağzına. Bizim bu sabahki kahvaltımız öyle oldu mesela

Yedirmek istediklerinizi önüne koyduğunuz zamanda da yemiyor mu ? Benimki de 9 aylık zorluyordum baktim olmuyor koydum önüne kendisi ağzına götürüyor.

Yemesi için çok mu zorluyorsun acaba benimki zorladın mı yemiyor mesela biraz kendi haline bırakıp siz yemek yerken onun canının çekip kendi istemesini sağlayın bi de az yediğinde bir kaç kaşık için zorlamayın
Niye takıntı yapıyorsun. Benimki de aynı Ekim altı da iki yaşına girecek 12kilo sadece altı ayda 750gram almış çok hareketli boyu uzun ama bn takmıyorum kafaya Sende takma bacim

Bebegim 12 aylik dort aydir 9.50 kiloda sadece emiyor baska hicbirsey yemiyor 8 aylikken dis cikarmaya basladi ve bidaha yemez oldu ne yaptigsam yediremiyorum haliyle ne gece uykusu var gunduzde hep pesimde yardim edin lutfen

kilo aldıran çorba ve mama tariflerini www.bebekgida.com adresinden bulabilirsiniz. İnstagramda da bebekgida ismiyle takip edebilirsiniz ben çok faydalandım.

Back