Bebek Beslenmesi Bebeğim diş mi çıkarıyor?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

xSeRax

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2017
37
22
32
Merhaba hanımlar

Benim 3 buçuk aylık bir kızım var. Doğduğundan beri en fazla 10 dk emiyor, fakat genelde 5 dk içinde emip bırakıyor. Buna da şükür ama iki üç gündür memeye geldiği an ağlamaya başlıyor kendini geriye atıyor kafasını çeviriyor. Doktora götürdük herşeyi temiz çıktı. Elleri sürekli ağzında ve salyasi başladı doktora sormayı unuttum. Acaba diş mi çıkartıyor? Tecrübeli annelerden cevap bekliyorum lütfen

Konunuzu takipteyim.. benim de 2.5 aylik oglum var masallah emmesi iyi yani hatta 7.24 memede yasiyor nasil vazgecircem bilmiyorum.. ama bir haftadir baya salya tukuruk akitiyor.. normalde cok olunca dis cikaracak derler ama daha cok erken benimki icin.. sizin icin normal ama.. cikacak yerler kizarik mi diye bakabilirsiniz aciyor olabilir o yuzden emmek istemiyordur bence..

İnşallah o yüzdendir. Memeyi bırakacak diye korkuyorum :/ görünürde bi kızarıklık falan da yok bilmiyorum ne olacak böyle..

X