Bebeğim diş çıkarıyor

nur seyda

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2023
168
74
26
Oğlum 3 aylık 2 haftadır eli sürekli ağzındaydı salyaları çok fazla arttı 2 gündür hiç uyumuyo sürekli uyanıyor calpol ve ıslak bez işe yaramıyo memeyi emerken ağlıyo itiyo napıcamı şaşırdım

Atak haftasındadır. 2 aydan itibaren tükürük bezleri çalışır. Ve dişler yükselmeye başlar. Diş yukarı doğru yükselirken kaşıntı ağrı yapabilir bu 3 ayda diş çıkaracağı anlamına gelmez. 1 yaşta da çıkabilir 6. Ayda da çıkabilir.
Meme reddi de ortamı keşfediyor artık algılar açıldı. Sessiz loş bir ortamda iyice acıkınca emzirin. Yenidoğan gibi sık emzirme dönemi geçti artık çenesi güçlü olduğu için iyi çekip çok içiyordur. Sütün doyurduğundan emin olun. Aç olduğu için de uyumuyor olabilir.
İnternetten atak haftalarınu kontrol edin.
Ateşi yoksa calpol vermeyin ileride tiksindiği için şurup veremezsiniz ve gereksiz ilaç almasına gerek yok.

emmesinde sıkıntı yok kusuyo ama sürekli memede kalmak istiyo elimle dokununca dişi hissedebiliyorum ateşi olmasa zaten calpol vermem ateşi çıkıp iniyo 1 cc olarak veriyorum zaten 150 160 da versem sütü itiyo iştahı yok

Yeni dünyaya alışıyor annesi, senle güvende hissediyor. Ateşi de enfeksiyon falan kapmış olabilir, mevsim geçişi vs.
Benimki de 6.5 aylık dişi ağrıyınca asla içmiyor.
Kusma olayı yakında geçer ilk üç ay benimki de çok kustu, tek dikkat etmen gereken kilosuna düşüş var mı? Eğer düşüş var az alıyorsa kontrol et, doktora götürürsün.

Her ay en az 1 kilo alıyo şimdiye kadar bu kadar kusmuyodu götürdük doktorda dişinin gelmeye başladığını söyledi bazı bebeklerde erken çıkıyomuş diş memeyide o yüzden asılıyomuş kaşımaya çalıştığı için o yüzden bu kadar çok kusuyo şuan dedi önceden bu kadar kusması yoktu çünkü

1 tane jel önerdi dişi için emzirdikten sonra onu dişine yedirdim iyice çıkan kısma sakinleşti 1 saattir uyuyo şuan şükür

1 tane jel önerdi dişi için emzirdikten sonra onu dişine yedirdim iyice çıkan kısma sakinleşti 1 saattir uyuyo şuan şükür
Seninki küçük ama ben şu an eline yeşil soğan veya salatalık havuç vs veriyorum öyle olduğunda. İyi geliyor onlar da aklında olsun

Seninki küçük ama ben şu an eline yeşil soğan veya salatalık havuç vs veriyorum öyle olduğunda. İyi geliyor onlar da aklında olsun
Küçük olduğu için diş kaşıyıcı falanda kavrayıp alamıyo elini sürtmeye çalışıyo sürekli benim yanamıyo sürtüyo o yüzden elini çok soktuğu içinde çok fazla kusuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…