bebeğim diş çıkarıyor olabilir mi?

derya_67

hayat birgün o da bugün
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
902
29
46
39
Zonguldak
merhaba arkadaşlar

3 aylık bir oğlum var ve sürekli elini emiyor. sanki tat varmış gibi cok cok ses çıkarıyor. birkaç gündür baş parmağını emmeye başladı. bazen elini tutuyorum benim elimide ağzına getirmeye çalışıyor. doktora sordum meme istiyor dedi ama karnı tokken de yapıyor. ağzıda akmaya başladı baloncuklu tükürükler çıkarıyor. gündüzleri gözleri uykusuzluktan kızarsa bile 5-6 saat uyanık kaldığı oluyor ve huzursuz bu aralar. bugün dikkat ettim eli ağzındayken sanki damaklarını kaşımaya çalışıyor gibiydi. elini ağzından çektiğimde ağlamaya başladı.
sizce diş çıkarıyor olabilir mi?
diş çıkarmak 3 aylık bebek için erken değil mi?
sizin bebekleriniz kaçıncı ayda diş çıkardı ve belirtileri nelerdi?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

benim oğlum 5buçuk aylıkken ilk dişini çıkarmıştı ve dediğin gibi 3.aydan itibaren eli ağzından hiç çıkmadı,aşırı salyası oldu.yani tüm belirtileriniz diş için :))
diş kaşıyıcılar var oyuncak tarzında onlardan alıp bebeğinin eline verirsen daha kolay kaşır.
inşallah kolay çıkarır dişlerini bebeğin:79:

ne kadar erken başlıyor belirtiler teşekkür ederim inşallah canım :)

benim bebeğimde 3 aylıkken başladı aynı hareketlere.7 aylık oldu hala ortada diş yok.kaşınıp duruyoruz.

benim de oğlum 3,5 aylık ve anlattıklarını bire bir yaşıyoruz. elini, hatta akşamları babasının elini, iştahlı iştahlı ses çıkara çıkara emiyor. elimiz, ağpzımız hep salya içinde. hatta emzik veriyorum onu çıkarıp kendi eline devam. dediğin gibi sanki damaklarını kaşıyor. geçen kontrole gittik. doktor anne ya da baba erken dişi çıkardıysa diş çıkarabilir dedi. hatta damaklarını kontrol etti, belirtiler başlamış dedi. yani olabilirmiş merak etme...

cnm bebeklerin genel davranışı böyle, üstelik emzik te emmiyosa,
benim kızımda 4 aylık oda 3 aylıkken başladı eli sürekli ağzında,
benim elimi tutuyo ağzına götürmeye çalışıyor,
sürekli ağzında tükürük, salya akıyor, önlük yetiştiremiyorum
dişle ilgisi yok cnm

benimki emzik emmiyor ama ağlarken emzikle damaklarını kaşıyım dedim sustu. emzirirken bile mememi çıkarıp elini sokuyor ağzına :)

canım belirtiler o yönde şu anda uykusuzluk huzursuzlukta var ama belli de olmaz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…