- 22 Aralık 2023
- 760
- 984
- 23
- 28
- Konu Sahibi Pisipatisii
-
Emzik alsa iyiydi yaKızlar 9 aylık bebeğim var alt 2 dişi çıktı. Şimdi sanıyorum sıra üstlerde. Dünden beri ateşi var ve çok huysuz sadece kucağımda evde gezerek sakinleşiyor. Yatağa oyun halısına vs bıraktığımız an ağlıyor. Zyağı karanfil yaptım biraz rahatladı. Calpol veriyorum. Gün içinde böyle evde dolanarak bi şekilde oyalandık sakin kaldı.
Ama dün gece yaptığı gibi bu gece de sadece ve sadece meme istiyor
Ayrıca memeyi alır almaz uyanmasın diye emzik veriyorum hemen ağzından atıyor ağlamaya başlıyor.
Kucağımda emzirme minderine yatırıp öyle emziriyorum bi süre sonra memeyi çekiyorum iyice daldığından emin olunca. Ama memeyi ağzından çeker çekmez ağlıyor. Hareketlenip kendini uyandırıyor
Artık göğüs uçlarım karıncalanıyor uyuşuyor. Ne yapabilirim önerisi olan var mı uzanamıyorum bile çok yorgunum
Evet emzik hiç almadı işimi çok zorlaştırıyor bu. 5. Aydan sonra ara sıra almaya başladı canı isterse ama bu diş süresinde özellikle. O kadar uzun emiyor ki gündüz kustu yani vermek istemiyorum meme. Ateşten korkuyorum çok panik oluyorum ateşi çıkıncaEmzik alsa iyiydi yadiş çikana kadar seni biraz yorucak maalesef benimki de ishal oluyor baya poposu kızarıyor yara gibi her diş çıkardiginda zor bir süreç diş çıkarma bebeklerde çok rahatsız oluyor haliyle annede bitkin düşüyor.
Fitil iyi ateş düşürüyor ben fitil kullanıyorum inşallah yeniden ateşi çıkmaz.Evet emzik hiç almadı işimi çok zorlaştırıyor bu. 5. Aydan sonra ara sıra almaya başladı canı isterse ama bu diş süresinde özellikle. O kadar uzun emiyor ki gündüz kustu yani vermek istemiyorum meme. Ateşten korkuyorum çok panik oluyorum ateşi çıkınca
Fitil hiç kullanmadım calpol'den daha etkili mi dersinizFitil iyi ateş düşürüyor ben fitil kullanıyorum inşallah yeniden ateşi çıkmaz.
Bence evetFitil hiç kullanmadım calpol'den daha etkili mi dersiniz
Teşekkür ederim deneyeceğimGece diş ağrısı yoğun olduğu için emmek istiyordur. Emziği ıslatın buzluğa koyun soğuk olunca belki ister diş ağrısına iyi geliyor
Aslında iyi geliyo ama ateşine. Artık devam ederse tetagil granül deneyeceğim bu gece dün geceye göre Biraz daha iyiydi teşekkür ederimcalpol ateşine ve ağrısına iyi gelmiyorsa aile hekiminize danışarak başka bir ilaç önerisi alın..calpol benim kızıma hiç etki etmedi dolven kullandım..aile hekimimiz diş sancıları için bişey önermişti ama hatırlayamadım
Doktorlar diş çıkarırken ateş yapmaz diyor. Osman Gönülal doktoru takip ediyorum. Bebeğiniz bi hastalık dönemi geçiriyor sanırım. Ateş yüzünden vücudu kırgın ve bu da huysuzlık yapıyorKızlar 9 aylık bebeğim var alt 2 dişi çıktı. Şimdi sanıyorum sıra üstlerde. Dünden beri ateşi var ve çok huysuz sadece kucağımda evde gezerek sakinleşiyor. Yatağa oyun halısına vs bıraktığımız an ağlıyor. Zyağı karanfil yaptım biraz rahatladı. Calpol veriyorum. Gün içinde böyle evde dolanarak bi şekilde oyalandık sakin kaldı.
Ama dün gece yaptığı gibi bu gece de sadece ve sadece meme istiyor
Ayrıca memeyi alır almaz uyanmasın diye emzik veriyorum hemen ağzından atıyor ağlamaya başlıyor.
Kucağımda emzirme minderine yatırıp öyle emziriyorum bi süre sonra memeyi çekiyorum iyice daldığından emin olunca. Ama memeyi ağzından çeker çekmez ağlıyor. Hareketlenip kendini uyandırıyor
Artık göğüs uçlarım karıncalanıyor uyuşuyor. Ne yapabilirim önerisi olan var mı uzanamıyorum bile çok yorgunum
8-10 tane karanfili iyice ezdim küçük Bi fincana koydum. Üzerine de Biraz zeytinyağı ekledim sonra buzdolabında soğuttum. Silikon diş fırçası gibi bişey var e bebekte parmağa takılıyor hani. Onu zeytinyağı karışımın batırdım diş etlerine yavaş yavaş masaj yaptım bizi rahatlattı bayağıZeytinyağıyla karanfili nasıl yaptın beybi karanfil yağı aldım ama çok acı bizimde diş sürecimiz başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?