- 22 Aralık 2023
- 760
- 984
- 23
- 28
- Konu Sahibi Pisipatisii
Kızlar 9 aylık bebeğim var alt 2 dişi çıktı. Şimdi sanıyorum sıra üstlerde. Dünden beri ateşi var ve çok huysuz sadece kucağımda evde gezerek sakinleşiyor. Yatağa oyun halısına vs bıraktığımız an ağlıyor. Zyağı karanfil yaptım biraz rahatladı. Calpol veriyorum. Gün içinde böyle evde dolanarak bi şekilde oyalandık sakin kaldı.
Ama dün gece yaptığı gibi bu gece de sadece ve sadece meme istiyor
Ayrıca memeyi alır almaz uyanmasın diye emzik veriyorum hemen ağzından atıyor ağlamaya başlıyor.
Kucağımda emzirme minderine yatırıp öyle emziriyorum bi süre sonra memeyi çekiyorum iyice daldığından emin olunca. Ama memeyi ağzından çeker çekmez ağlıyor. Hareketlenip kendini uyandırıyor
Artık göğüs uçlarım karıncalanıyor uyuşuyor. Ne yapabilirim önerisi olan var mı uzanamıyorum bile çok yorgunum
Ama dün gece yaptığı gibi bu gece de sadece ve sadece meme istiyor
Ayrıca memeyi alır almaz uyanmasın diye emzik veriyorum hemen ağzından atıyor ağlamaya başlıyor.
Kucağımda emzirme minderine yatırıp öyle emziriyorum bi süre sonra memeyi çekiyorum iyice daldığından emin olunca. Ama memeyi ağzından çeker çekmez ağlıyor. Hareketlenip kendini uyandırıyor
Artık göğüs uçlarım karıncalanıyor uyuşuyor. Ne yapabilirim önerisi olan var mı uzanamıyorum bile çok yorgunum
Son düzenleme: