Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar güzel anneler
oğlum ikinci ayını doldurmak üzere
gün içerisinde uykusunda her daim bilfiil ıkınıyor
doktoru bunun çok normal olduğunu ve 3 buçuk 4 ay devam edeceğini söyledi
ben bu duruma çareyi şöyle buldum
ilkin bebeğinizin bacaklarından tutup orta şiddette karnına bastırın ki gazını çıkarsın
sonra bildiğimiz kulak çubuğunu zeytinyağına batırın ve poposunun girişini biraz uyarın
hafif hafif dokunun poposunun girişine
baktınız olmadı fitil uygulayın mutlaka işe yarayacaktır
bu durumun nedeni poposunun çıkışındaki kası kontrol edememesiymiş
tıpkı göz kaslarını kontrol edemediği gibi
aaa bi de her alt açmada söylediğim egzersizi mutlaka uygulayın
bacaklarını tutup orta şiddette karnına bastırın
çok işe yarayacaktır
kolay gelsin
ne yapalım pekı oğlum sureklı ıkınıyor o ıkındıkca benım içim parcalanıyor allahım hepımızın yar ve yardımcısı olsun
ben bişeyi çok merak ediyorum. gazsız bebek nasıl oluyor hiç gazı olmuyor mu yoksa gazını rahat ıkınmadan çıkaran bebek mi oluyor? benimde bebeğimin gaz sorunu var ve alttan gazını çıkartıyor tabii çıkartırken bazen aglamalarıda oluyor. bebeğimin gaz sorunu bitecek olursa alttan hiç gaz gelmeyecek mi ağlamadan rahat mı çıkaracak?
Merhabalar çok zaman geçmiş ama aynısını yaşıyorum, ne zaman geçti onlar bir sorun oldu mu?arkadaşlar benimde bebeğim 1 aylık ve oda sürekli ıkınıyor. değişik içler acısı sesler çıkartıyor.boğazı tahrişş oluyor gibi geliyor bana ve okadar üzülüyorumki.boğazında balgamm varda çıkartaamıyormuş gibi ıkınıyor. 3. ayda düzelir diyor herkes.artık umudum 3. aya kaldı.gün gün sayıyorum şafak sayar gibi inanın.Allahım onları bizlere bağışlasın.