Bebek Beslenmesi Bebeğim, devam sütü, biberon..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
2 paket 350 gram devam sütü aldım. Bir tanesini açtım digerini açmadım
Açılmamış olanı gidip değiştirsen fişle beraber yeni aldıysan tabi? En azından çöp olmaz ya da zorlamamis olursun çocuğu ? Ya da belki sever :) benimde kafam allak bullak oldu iyice

Hiiii o zaman olmaz tabi. Neyse sağlık olsun. :) Meyve püresi ile yutar o onu :) ne garipler bu çocuklar . Ben keçi sütü mamasını çok beğendim mesela hepsinin tadına baktm
Benim bebegimde hic birseyi ayırt etmiyor herseyi yiyor diye guverek 2 kutu aldim hayal kirikligina ugratti beni ama meyve falan ekleyip iciricem kafaya koydum

Benim bebegimde hic birseyi ayırt etmiyor herseyi yiyor diye guverek 2 kutu aldim hayal kirikligina ugratti beni ama meyve falan ekleyip iciricem kafaya koydum
Benimki de pek pisbogaz ilerde beni neler bekliyor diye suratına bakıyorum çocuğun neyseki randımanlym muz koy istersen tadı guzel olur

Benimki de pek pisbogaz ilerde beni neler bekliyor diye suratına bakıyorum çocuğun neyseki randımanlym muz koy istersen tadı guzel olur
O meyveler biberondan geçermi tıkar mı acaba diye düşünüp duruyorum bi an once aliyimda şu biberon ucunu sizde kurtulun çenemden

Biskuvileti robottan gecirdim un haline getirdim insallah biberonun ucundan rahatlikla çıkabilir
Hiç gerek yok,sıcak mamayla karıştırma sadece,ılık olması gerekiyor. Ben ılık mamaya bütün atıyorum bisküvileri çatalın arkasıyla hızlıca katıştıyorum eriyor.. biberon başlığını 12 aya göre almalısın ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…