- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
Devam sütleri açık mı yoksa daha açılmadı mı ?Evet bende elimdeki devam sütlerini bitirebilmek için içine meyve ekleyecegim. Sonrada inek sütüne yada bulabilirsem keçi sütüne geçiş yapacağım
2 paket 350 gram devam sütü aldım. Bir tanesini açtım digerini açmadımDevam sütleri açık mı yoksa daha açılmadı mı ?
Açılmamış olanı gidip değiştirsen fişle beraber yeni aldıysan tabi? En azından çöp olmaz ya da zorlamamis olursun çocuğu ? Ya da belki sever :) benimde kafam allak bullak oldu iyice2 paket 350 gram devam sütü aldım. Bir tanesini açtım digerini açmadım
Internetten e-bebekten aldım malesefAçılmamış olanı gidip değiştirsen fişle beraber yeni aldıysan tabi? En azından çöp olmaz ya da zorlamamis olursun çocuğu ? Ya da belki sever :) benimde kafam allak bullak oldu iyice
dAy benim aklim nerelerde acaba. Emzigin ambalajına hic bakmamistim ben salak kafam yazıyormuş gormemisim. Bende altta ve üstte olan aciklamalarda ariyorum kaç ay olduğunu
Hiiii o zaman olmaz tabi. Neyse sağlık olsun. :) Meyve püresi ile yutar o onu :) ne garipler bu çocuklar . Ben keçi sütü mamasını çok beğendim meselaInternetten e-bebekten aldım malesef
Benim bebegimde hic birseyi ayırt etmiyor herseyi yiyor diye guverek 2 kutu aldim hayal kirikligina ugratti beniHiiii o zaman olmaz tabi. Neyse sağlık olsun. :) Meyve püresi ile yutar o onu :) ne garipler bu çocuklar . Ben keçi sütü mamasını çok beğendim meselahepsinin tadına baktm
Benimki de pek pisbogaz ilerde beni neler bekliyor diye suratına bakıyorum çocuğunBenim bebegimde hic birseyi ayırt etmiyor herseyi yiyor diye guverek 2 kutu aldim hayal kirikligina ugratti beniama meyve falan ekleyip iciricem kafaya koydum
O meyveler biberondan geçermi tıkar mı acaba diye düşünüp duruyorum bi an once aliyimda şu biberon ucunu sizde kurtulun çenemdenBenimki de pek pisbogaz ilerde beni neler bekliyor diye suratına bakıyorum çocuğunneyseki randımanlym muz koy istersen tadı guzel olur
Püre haline getir delikleri de büyük olursa geçerO meyveler biberondan geçermi tıkar mı acaba diye düşünüp duruyorum bi an once aliyimda şu biberon ucunu sizde kurtulun çenemden
Hiç gerek yok,sıcak mamayla karıştırma sadece,ılık olması gerekiyor. Ben ılık mamaya bütün atıyorum bisküvileri çatalın arkasıyla hızlıca katıştıyorum eriyor.. biberon başlığını 12 aya göre almalısın ama.Biskuvileti robottan gecirdim un haline getirdim insallah biberonun ucundan rahatlikla çıkabilir
Püre haline getir delikleri de büyük olursa geçer
Hiç gerek yok,sıcak mamayla karıştırma sadece,ılık olması gerekiyor. Ben ılık mamaya bütün atıyorum bisküvileri çatalın arkasıyla hızlıca katıştıyorum eriyor.. biberon başlığını 12 aya göre almalısın ama.
Canım sadece sayfa çıkıyor .emzik sayfası. Ürünün üzerine tıkla ürün sayfası linkini at istersen.Lady Strawberry Ysmdfn kızlar ya ben hangisini almaliyim karar veremedim son kez yardimci olur musunuz bana Yanlis bi seçim yapip elimde kalsın istemiyorum
https://www.e-bebek.com/search?q=Biberon+emziği:relevance:brand:237&page=0
https://www.e-bebek.com/search?q=Biberon+emziği:relevance:brand:237&page=1
Hemen hallediyorum canimCanım sadece sayfa çıkıyor .emzik sayfası. Ürünün üzerine tıkla ürün sayfası linkini at istersen.
Canım 4 emzik arasında kararsız kaldim. Foto ekliyorum. Emzikleri ozellikleriyle birleştirdim karışıklık olmasin diyeCanım sadece sayfa çıkıyor .emzik sayfası. Ürünün üzerine tıkla ürün sayfası linkini at istersen.
+12 yazanı alacaksın :) her markada var. Biberonun varsa sadece emziğini al +12 :)Lady Strawberry Ysmdfn kızlar ya ben hangisini almaliyim karar veremedim son kez yardimci olur musunuz bana Yanlis bi seçim yapip elimde kalsın istemiyorum
https://www.e-bebek.com/search?q=Biberon+emziği:relevance:brand:237&page=0
https://www.e-bebek.com/search?q=Biberon+emziği:relevance:brand:237&page=1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?