• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeğim, devam sütü, biberon..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Biberonun normal ayında kullanın emziğini. İçine muz ezip koyabilirsiniz sütünün.. Normal inek sütüne hemen geçmenizi tavsiye etmem ne olur ne olmaz ağır gelebilir ilk etapta.. Ara ara yavaş olarak geçmeniz gerekli.. Muz dışında tatlı olan başka meyveler de ekleyebilirsiniz armut elma gibi.. Çok değil ama az miktarda tadı değişsin diye.. Pekmez katmayın sütle faydası ölüyor ne yazık ki.. Bal için de 1 senesi daha var. Suyla muhallebi yapıp içine toz olarak devam sütü ekleyebilirsiniz.
Biberondan geçecek gibi meyveyi nasıl ezebilirim emzik ucunu tıkamazmı? Robottan meyveyi geçirip sütün içine eklesem olurmu acaba?

Oğlum 1 yaşında 2 ay oldu emmeyi bıraktı.sütüm olmadı maalesef.kızımı 1.5 sene emzirmiştim.oğlum 3510 doğdu şimdi 11.5 kilo.iştahlı bi bebek maşşallah.devam sütü veriyorum.kızım hiç içmemişti mesela.neler denemiştim neler karıştırmıştım içine ama içmemişti.ama oğlum bayıla bayıla içiyo.(o iğrenç şeyi Nası içiyo bizde anlamadık bu arada) tadı çok kötü devam sütünün her bebek içmiyo zaten.biberonda lansinoh un anne memesine çok benzeyen var onu kullanıyorum.

Lansinoh biberonun resmini gonderebilir misiniz?

Sadece biberon mu yoksa meme ucu mu alacaksın ? Aşağı kısımda açıklama bölümde hangi aydan sonra kullanilmasi gerektiğini yazıyor
Biberon ucu bulamadim malesef ebebekte o yüzden direk biberon olarak baktim fakat altta özelliklerine baktigimda ayı hic yazmiyor

Eklentiler

• IMG_0966.PNG
    IMG_0966.PNG
    119,6 KB · Görüntüleme: 33
Bebeğiniz 1 yaşında sütüm az eskisi gibi değili okuyunca geri döndüm yaşına tekrar baktım.
Şu an bebeğinizin temel gıdası anne sütü değilki ek gıdalarda devreye girdiği için zaten azalması normal.
1. Doktorunuzunda önerisiyle kademeli olarak inek sütüne geçebilirsiniz. Kahvaltıda ve akşam yatmadan önce verirsiniz.
2. Hipp Bisküviyle sütü akşamüstü ara öğününde yoğurt ve meyve yerine arada değişiklik olarak verebilirsiniz ve direk kaşıkla yedirin.
3. Suyu ve sütü artık alıştırma bardağıyla verebilirsiniz.
4. Verdiklerinizin çoğunu yiyorsa kiloya bu kadar takılmayın. Hepsinin bünyesi ve damak tadı farklı. 1.5 yaşında olup çocuğunuzun kilosundan az olanlar var.
5. 1 yaşında çocuk için biberon alırsa memeden uzaklaşır mı gibi bir derdiniz olmasın artık büyüdü o 2 aylık değilki
Şimdi üstteki mesajınızı gördüm. Biberondan geçecek gibi neden meyve ezme derdiniz varki zaten robottan geçirmeyin vitaminden eser kalmaz. Cam rendede rendeleyip kaşıkla yedirebilirsiniz ya da kontrollü bir şekilde eline verin.
candylady candylady

Son düzenleme:
Cam biberon edin başlığı 12 aya uygun olsun. Devam sütünü normal ölçüde yap mama ılıkken içine bikaç tane bisküvi at ve karıştır misss içsin :)

O zaman +6m yazan aventi başka bir siteden almaliyim. Çünkü e bebekte yazmiyor yanlış alabilirim. Guvendiginiz bir site varmi?
Civil. Oradan alışveriş yapıyorum mağazada olmayan ürünleri oradan alıyorum bir bak istersen bakmakta fayda var.

bebegınıze bebe buskıvısı falan vermeyın lutfen zararlı onlar
kızım 16 aylık 1 kere bıle hazır gıda vermedım hıc onermem
sutlede pekmez bırlıkte verılmez demir emılımı acısından
ıllakı verıceksenız mamayı sabah kahvatıdan once verebılırsınız veya gece yatarken
bıberon emzık uclarında da paketın ustunde yazıyor ay aralıgı ona gore alınıyor

Philips in biberon uçlarinda malesef kaç ay olduğu yazmıyor normal biberon almak istemiyorum sadece uç almak istiyorum çünkü evde biberon var fazlasiyla. Aventte ne uç alacagimi anlayamadim malesef
cnm hepsinde yazar yazıyor yani bak bu görsel e-bebeğin sitesinden sağ üst köşede 6m+ yazıyor buda 6 ay ve üzeri demeek

Eklentiler

• Screenshot_2017-05-10-22-01-03.png
    Screenshot_2017-05-10-22-01-03.png
    84,6 KB · Görüntüleme: 25
Bebeğiniz 1 yaşında sütüm az eskisi gibi değili okuyunca geri döndüm yaşına tekrar baktım.
Şu an bebeğinizin temel gıdası anne sütü değilki ek gıdalarda devreye girdiği için zaten azalması normal.
1. Doktorunuzunda önerisiyle kademeli olarak inek sütüne geçebilirsiniz. Kahvaltıda ve akşam yatmadan önce verirsiniz.
2. Bisküviyle sütü akşamüstü ara öğününde yoğurt ve meyve yerine arada değişiklik olarak verebilirsiniz ve direk kaşıkla yedirin.
3. Suyu ve sütü artık alıştırma bardağıyla verebilirsiniz.
4. Verdiklerinizin çoğunu yiyorsa kiloya bu kadar takılmayın. Hepsinin bünyesi ve damak tadı farklı. 1.5 yaşında olup çocuğunuzun kilosundan az olanlar var.
5. 1 yaşında çocuk için biberon alırsa memeden uzaklaşır mı gibi bir derdiniz olmasın artık büyüdü o 2 aylık değilki
Şimdi üstteki mesajınızı gördüm. Biberondan geçecek gibi neden meyve ezme derdiniz varki zaten robottan geçirmeyin vitaminden eser kalmaz. Cam rendede rendeleyip kaşıkla yedirebilirsiniz ya da kontrollü bir şekilde eline verin.
candylady candylady
Elimdeki devam sütlerini bir şekilde bitirip inek sütüne geçiyim kademeli olark o halde. Alıştırma biberonlarına bi bakayım ben hemen şimdi. Verdiklerimin hepsini yiyor istahi var cok şükür memeyede cok düşkün. Cok tesekkur ederim

Back