- 11 Kasım 2016
- 77
- 58
- 32
- Konu Sahibi bebegimveben07
Mrb kızlar. Uzun bi yazı olucak ne olur fikirlerinize ihtiyacım var.oğlum 1 yasinda kendi annem bakıyor 1 senedir..Fakat ramazan dolayısıyla annem artık kendi memleketimıze dönecek..sorun şu ki mesleğim gereği 15 gün daha çalışmam gerekiyor o sürede ogluma kim bakacak diye aylardır düşünüyorduk annem sürekli ben giderken götüreyim ben orda bakarım diyordu ben de Hayır diyordum esim ise o zamanlar nasılsa 15 gün kısa süre gitsin diyordu fakat gün yaklaştıkça esim ben oglumda ayrılamam dayanamam demeye başladı ve bana bu süre için bakici bulcagini söyledi ve de bulduk ta fakat annem bunu duyunca deliye döndü bize etmedigi hakaret kalmadı siz doneksiniz son anda kiviriyosunuz önce çocuğu goturcem diye beni heveslendurip şimdi çocuğu kalsın diyorsunuz dedi ve ben kalkıp gidiyorum diye küstü bize.kan kusturuyor biz konuşmaya çalışıyoruz yüzümüze bakmıyor kendi isterse konuşuyor hiç te düşünmüyor çocuğu götürürsem anne babası Özler diye ben ne yapıcam esimle mecbur gönderelim dedik 2 hafta sizce uzun mu oğlum onu terk ettiğimizi düşünürmu ne olur akıl verin