Çocuk Hastalıkları Bebeğim deki takıntı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Ynianne

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2020
113
119
53
Kızlar merhaba... 4 aylık erkek bebeğim var sürekli lambalara bakıyor, sürekli saçını kaşıyor uzundu saçları, yoluyor diye kestirdim, ve ilginçtir ki 2 aylıktan beri saçımı ne zaman topuz yapsam bakıp bakıp gülüyor.. Benzer durumları yasayan var mı?

Bebekte degilde sizde takıntı olmus olabilir mi?
Bebek sonucta ısık dikkatini ceker bakar..Topuz seklinde oldugunda saçınız komik geliyor demek ki..Tepkileri ne güzel iste masallah izliyor etrafını.
Niye hemen anneye olumsuz yorum yapıp enerjisini çorba ediyorsunuz ki. Cix cix cix...

Bebekte degilde sizde takıntı olmus olabilir mi?
Bebek sonucta ısık dikkatini ceker bakar..Topuz seklinde oldugunda saçınız komik geliyor demek ki..Tepkileri ne güzel iste masallah izliyor etrafını.
Bende sizin gibi düşünüyordum dünyaya adapte olmaya çalısıyor diyordum... Ta ki çocuk nörologuna gidene kadar... Epileptik Bi durum olmustu doğdugu anda sonrasında 4 aylık tedavi görüyorduk kontrole gittik bu sefer otizm olarak değerlendirmeye ve takibe aldı doktor.. Anlayacağınız endişeliyim

Bacım doktora gitmişsiniz zaten. Baştan yazsanıza bunları da ona göre cevap verilsin. İnsanlar bilmeden tahminde bulunamaz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…