Bebegim de göbek fıtığı

GAden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2022
533
425
53
35
2 aylik bebegim kolik sürekli gaz sancisina ağlayıp ikindigi için göbek fıtığı oldu. Başına gelen var mı nler yaptınız?

Yeğenimin başına geldi
Ameliyat oldu iki aylıkken
Çok çabuk iyileşti, ağrısı acısı olmadı

2 aylik bebegim kolik sürekli gaz sancisina ağlayıp ikindigi için göbek fıtığı oldu. Başına gelen var mı nler yaptınız?
Bizim de aynısı oldu 1.5 aylıkken kolik krizlerinden göbek fıtığı oldu ve baya da ceviz büyüklüğünde çıkıktı. Para sar kuşak yap vs bir sürü şey söylediler, hepsini denemeye çalıştım bir kaç gün ama içime hiç sinmedi. Çocuk cerrahına götürdüm bana asla birşey bağlamamam gerektiğini 1 yaşa kadar kendiliğinden yok olduğunu söyledi ve bilgisayarından fotoğraflar gösterdi çoook çıkık olanlar bile iyileşmişti. Sonra hiçbir şey yapmadım ben de ve 4. Ayda kolik bitti dümdüz oldu hiç kalmadı

Ah inşallah. O kadar rahatladım ki şuan ceviz kadar neredeyse bizimki de.tesekkur ederim cvpladigin icin

Yeğenimin başına geldi
Ameliyat oldu iki aylıkken
Çok çabuk iyileşti, ağrısı acısı olmadı
O kasık fıtığıdır. Göbek fıtığı yenidoğan dönemde çok fazla görülür göbek kordonu etrafındaki kaslar tam gelişmediği için. Kaslar geliştikçe de kapanır kendisi. Ancak bağırsakta düğümlenme olursa ya da 2 yaşa kadar kapanmazsa ameliyat olur.

Benim bebeğim de oldu eczanelerde bunun için aparat var doktorumuz tavsiye etti biz düzenlene kadar taktık geçti çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…