Bebek Beslenmesi bebeğim çorba yemiyor :(((((

• Konu Sahibi Konu Sahibi mmz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
18
0
36
Ankara
slm arkadaşlar benim bebeğim 7. ayını doldurdu son doktor kontrolümüzde bir beslenme programı aldık şöyle ki .......sabah kahvaltı- kuşluk meyve- öğlen çorba ve yoğurt- ikindi tekrar meyve - akşam çorba yoğurt - gece de devam sütü fakat gel gelelim benim bebiş çorba yemiyor zorladıkça dahada inatlaşıyor sevdiği şeylere de itiraz ediyor ne yapacağımı şaşırdım hiç bişi yemio kahvaltı dışında keyfi gelirse muzlu yoğurt yiyor akşam üzeri gece de devam sütü ama gün içinde sürekli eliyle itiyor ne versem itiraz ediyor dişide çıkmış ondan mı diye düşündük ama ateşi de yok bilmiyorum panik halindeyim .... var mı benim durumumda olan sizin bebişler neler yiyor yada bir formülünüz var mı??????

canım bebeklerin tuz alması yasak ama bence sebze çorbasıda çok gerekli ben marketin organik gıdalar bölümünde organik deniz tuzu aldım üstünde bebeklere önerilir diye bişe yazıyo çok milim koyuyorum anca öle yiyor hiç yememesinden iyidir heralde

benim de kızım 7 aylık çorba içmiyorne yedireceğimi şaşırıyorum

Merhaba,

Bence hiç zorlamayin yemesi için. Siz sabirla vermeye devam edin. Bir kasik, iki kasik, artik ne kadar alirsa. Zaten almasi gereken en önemli besin onun sütü. Onu ihmal etmeyin. Sonuçta bunlari bir ömür boyu yiyecek, simdi yemesede olur. Bebeklerin agiz tadi degisiyor. Örnegin benim oglum baslarda tarhana çorbasini agzina koymazdi, simdi yiyor. Siz araliklarla tattirin. Inanin ben de çok endiseleniyordum, bu çocuk neden yemiyor diye. Sonra hersey yoluna giriyor. Agiz tadi degisiyor. Simdiden endiselenmeyin. Düsünün daha 7 aylik, ne kadar yemesini bekleyebilirsiniz ki. Daha süt çocugu o. Birakin kendi ne kadar istiyorsa o kadar yesin, onu yesin. Türkiye'de dr.lar çok yüklü menüler veriyor bebeklere, daha ne kadar ki onlarin, midesi, böbregi.
Kolay gelsin, bütün annelere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…