96 günlük bi bebeğim var ve uyurken acayip terliyo üzerini örrttüğüm incecik battaniye su gib oluyo sanki makinadan yeni çıkmış saçlarından damlıyo resmen ev 24 dereceyi geçmiyo üzerine sadece bir kat içlik ve bir kat pijama giydiriyorum veüzerini sadece yazlık bir yorgan örtüyorum neden acaba bilgisi olan varmı
96 günlük bi bebeğim var ve uyurken acayip terliyo üzerini örrttüğüm incecik battaniye su gib oluyo sanki makinadan yeni çıkmış saçlarından damlıyo resmen ev 24 dereceyi geçmiyo üzerine sadece bir kat içlik ve bir kat pijama giydiriyorum veüzerini sadece yazlık bir yorgan örtüyorum neden acaba bilgisi olan varmı
merhaba canım benim bebeğimde tam 6 gün sonra 6 aylık olacak bizdede aşırı terleme başladı.2 hafta önce dr kontrolümüzde sordum dr a kansızxlık başladığı zaman terlemede artık olurmuş öyle söyledi .benim ebebğim temmuz doğumlu o dönemdede vardı terlemesi ama biz 2 aydır kan ilacını kullanıyoruz o ara ter falan kalmamıştı.yalnız gçen ay diş çıkardı meleğim 2 tane sonra kulak ve boğaz enfeksiyonu geçirdi antibiyotik başladık antibiyotikle kan ilacı ve d vitamini kullanılmamalıymış aslında dieğr hiçbir ilaçlarla kullanılmamalıymış ateş düşürücüler hariç dedi dr .tam tersi etki yaparmış gerçektende o dönemde bebeğimde aşırı terkleme oldu hala devam ediyo ama daha az.diyeceğim oki kansızlıkmış asıl sebep haberiniz olsun arkadaşlar ben bu arada yeni katıldım aranıza :)))
canım benim yanlışın var. Bunlarını doktorun söylediyse, doktorun değiştir.
Bebeklik yaşındaki terlemeyi genelde D3 vitaminin eksikliğinde kaynaklanır.
Yani, terlemenin sebebi raşitizdir.
D3 damlasını kesmeyin devam edin, bebekleriniz başka bir rahatsızlığı yoksa düzelecektir.
Geçmiş olsun.
bizim doktorumuzda d3 e 6. aydan sonra başlayalım dedi,ben kullanıyordum 2 aylıktı bebeğim 6. aya kadar duralım dedi
sebebini sorduğumda da o bıngıldağın hemen yok olmaması gerekiyor d3 onun sertleşmesine sebep oluyor beynide kafasıda yeterli gelişemiyor dedi
bende ikna oldum bıraktım
merhaba canım benim bebeğimde tam 6 gün sonra 6 aylık olacak bizdede aşırı terleme başladı.2 hafta önce dr kontrolümüzde sordum dr a kansızxlık başladığı zaman terlemede artık olurmuş öyle söyledi .benim ebebğim temmuz doğumlu o dönemdede vardı terlemesi ama biz 2 aydır kan ilacını kullanıyoruz o ara ter falan kalmamıştı.yalnız gçen ay diş çıkardı meleğim 2 tane sonra kulak ve boğaz enfeksiyonu geçirdi antibiyotik başladık antibiyotikle kan ilacı ve d vitamini kullanılmamalıymış aslında dieğr hiçbir ilaçlarla kullanılmamalıymış ateş düşürücüler hariç dedi dr .tam tersi etki yaparmış gerçektende o dönemde bebeğimde aşırı terkleme oldu hala devam ediyo ama daha az.diyeceğim oki kansızlıkmış asıl sebep haberiniz olsun arkadaşlar ben bu arada yeni katıldım aranıza :)))
arkadaşlar benim kızım 2 yaşına girecek doğduğundan beri terliyo.hiç bir eksikliği fln da yok.doktorumuz bazı çocukların çok terlediğini normal olduğunu söyledi.kendi çocuğuda böyleymiş ve malesef bunun için bişey yapılamıyomuş.en kötü yanı çok sık hastalanması.çok terleyen çocuk çok sık hastalanıyomuş.evet gerçekten bizöyleyiz.uykudan kalksın sırılsıklam.yaz kış hep aynı.çok da sık hasta oluyo.allah hepimizin yardımcısı olsun
Canım acil doktorunu sen değiştirmiş ol cunku kan damlaları vucutta baktari varsa onları türetir bu yuzden hastalandıkları zaman tum cocuk doktorları kesin der daha da arttrmaması acısındancanım benim yanlışın var. Bunlarını doktorun söylediyse, doktorun değiştir.
Bebeklik yaşındaki terlemeyi genelde D3 vitaminin eksikliğinde kaynaklanır.
Yani, terlemenin sebebi raşitizdir.
D3 damlasını kesmeyin devam edin, bebekleriniz başka bir rahatsızlığı yoksa düzelecektir.
Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?