How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Çocuk Hastalıkları bebeğim çoook terliyo

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

brn1987

meleğimi büyütüyoruz
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
389
7
96
İstanbul
96 günlük bi bebeğim var ve uyurken acayip terliyo üzerini örrttüğüm incecik battaniye su gib oluyo sanki makinadan yeni çıkmış saçlarından damlıyo resmen ev 24 dereceyi geçmiyo üzerine sadece bir kat içlik ve bir kat pijama giydiriyorum veüzerini sadece yazlık bir yorgan örtüyorum neden acaba bilgisi olan varmı

benimde 4 aylık bir kızım var Allah bağışlarsa, benim kızımda sürekli terliyor uyurken ve emerken,ilk başlarda önemsemedim ama kontrolüne gittiğimde doktorumuza sorucam, ama şunu öğrendim bebekler emerken uyurken genelde terlerlermiş, biride bana kanı düşükse terler demişti ne kadar doğruy bilmiyorum,doktorumdan cevabımızı alır almaz senide bilgilendiririm
güle güle büyüt bebeğini

teşekküe ederim canım sende bebeğini saplıkla büyüt inşallah ben bebekken bronşit olmuşum ve çok terliyomuşum bi öksürüğümüz yok ama bebekler bizim en kıymetlimiz herşeyi önemsemek zorundayız dikkatli olmazsak büyümesi bile durur allah korusun

96 günlük bi bebeğim var ve uyurken acayip terliyo üzerini örrttüğüm incecik battaniye su gib oluyo sanki makinadan yeni çıkmış saçlarından damlıyo resmen ev 24 dereceyi geçmiyo üzerine sadece bir kat içlik ve bir kat pijama giydiriyorum veüzerini sadece yazlık bir yorgan örtüyorum neden acaba bilgisi olan varmı

merhaba canım benim bebeğimde tam 6 gün sonra 6 aylık olacak bizdede aşırı terleme başladı.2 hafta önce dr kontrolümüzde sordum dr a kansızxlık başladığı zaman terlemede artık olurmuş öyle söyledi .benim ebebğim temmuz doğumlu o dönemdede vardı terlemesi ama biz 2 aydır kan ilacını kullanıyoruz o ara ter falan kalmamıştı.yalnız gçen ay diş çıkardı meleğim 2 tane sonra kulak ve boğaz enfeksiyonu geçirdi antibiyotik başladık antibiyotikle kan ilacı ve d vitamini kullanılmamalıymış aslında dieğr hiçbir ilaçlarla kullanılmamalıymış ateş düşürücüler hariç dedi dr .tam tersi etki yaparmış gerçektende o dönemde bebeğimde aşırı terkleme oldu hala devam ediyo ama daha az.diyeceğim oki kansızlıkmış asıl sebep haberiniz olsun arkadaşlar ben bu arada yeni katıldım aranıza :)))

Canım, öncelikle evin çok sıcak.
Bebeğin odası sıcaklığı 22 derece, en fazla 24 olmalıdır ki senin evin maksimum sıcaklıktadır.

merhaba canım benim bebeğimde tam 6 gün sonra 6 aylık olacak bizdede aşırı terleme başladı.2 hafta önce dr kontrolümüzde sordum dr a kansızxlık başladığı zaman terlemede artık olurmuş öyle söyledi .benim ebebğim temmuz doğumlu o dönemdede vardı terlemesi ama biz 2 aydır kan ilacını kullanıyoruz o ara ter falan kalmamıştı.yalnız gçen ay diş çıkardı meleğim 2 tane sonra kulak ve boğaz enfeksiyonu geçirdi antibiyotik başladık antibiyotikle kan ilacı ve d vitamini kullanılmamalıymış aslında dieğr hiçbir ilaçlarla kullanılmamalıymış ateş düşürücüler hariç dedi dr .tam tersi etki yaparmış gerçektende o dönemde bebeğimde aşırı terkleme oldu hala devam ediyo ama daha az.diyeceğim oki kansızlıkmış asıl sebep haberiniz olsun arkadaşlar ben bu arada yeni katıldım aranıza :)))

canım benim yanlışın var. Bunlarını doktorun söylediyse, doktorun değiştir.
Bebeklik yaşındaki terlemeyi genelde D3 vitaminin eksikliğinde kaynaklanır.
Yani, terlemenin sebebi raşitizdir.
D3 damlasını kesmeyin devam edin, bebekleriniz başka bir rahatsızlığı yoksa düzelecektir.
Geçmiş olsun.

arkadaşlar benim kızım 2 yaşına girecek doğduğundan beri terliyo.hiç bir eksikliği fln da yok.doktorumuz bazı çocukların çok terlediğini normal olduğunu söyledi.kendi çocuğuda böyleymiş ve malesef bunun için bişey yapılamıyomuş.en kötü yanı çok sık hastalanması.çok terleyen çocuk çok sık hastalanıyomuş.evet gerçekten bizöyleyiz.uykudan kalksın sırılsıklam.yaz kış hep aynı.çok da sık hasta oluyo.allah hepimizin yardımcısı olsun

D3 damlasını kesmeyin devam edin, bebekleriniz başka bir rahatsızlığı yoksa düzelecektir.
Geçmiş olsun.

bizim doktorumuzda d3 e 6. aydan sonra başlayalım dedi,ben kullanıyordum 2 aylıktı bebeğim 6. aya kadar duralım dedi
sebebini sorduğumda da o bıngıldağın hemen yok olmaması gerekiyor d3 onun sertleşmesine sebep oluyor beynide kafasıda yeterli gelişemiyor dedi
bende ikna oldum bıraktım

bizim doktorumuzda d3 e 6. aydan sonra başlayalım dedi,ben kullanıyordum 2 aylıktı bebeğim 6. aya kadar duralım dedi
sebebini sorduğumda da o bıngıldağın hemen yok olmaması gerekiyor d3 onun sertleşmesine sebep oluyor beynide kafasıda yeterli gelişemiyor dedi
bende ikna oldum bıraktım

canım, fontaneli kapanması beynide gelişmez anlamında gelmiyorum.
Eğer fontaneli kapanması ile birlikte baş çevresi büyüme göstermemesi, ozaman mikrosefali tehşisi konulabilir.
Tek başına fontanelin kapanması, baş çevresi büyümez anlama gelmez canım.

canım çook geçmiş olsun ben terlemekle kansızlığı hiç bağdaştıramazdım bi yaşıma daha girdim kansızlığı olanlolar üşür diye bilirdim hep inşallah öyle bişi yoktur pzt acil götürücem doktora biz d3 e 23 günlükken başladık bıngıldağın erken kapanmasına bazı bebeklerde neden olabiliyomuş içindeki kalsiyum nedeniyle ama çok nadir dedi doktorumuz acd vitaminine başlayıp d3 ü bırakıcaz bu ay umarım kansızlığı yoktur tekrar çok geçmiş olsun sağlıkla büyüt bebeğini

arkadaşlar benim kızım 2 yaşına girecek doğduğundan beri terliyo.hiç bir eksikliği fln da yok.doktorumuz bazı çocukların çok terlediğini normal olduğunu söyledi.kendi çocuğuda böyleymiş ve malesef bunun için bişey yapılamıyomuş.en kötü yanı çok sık hastalanması.çok terleyen çocuk çok sık hastalanıyomuş.evet gerçekten bizöyleyiz.uykudan kalksın sırılsıklam.yaz kış hep aynı.çok da sık hasta oluyo.allah hepimizin yardımcısı olsun

benim bebeğimde potansiyal hasta sürekli uyanınca su gibi oluyo ya hemen değiştirmek gerekiyo üzerini çıkartıp önce havluyla kurula dedi doktor ter vücudunda kalmasın dedi sıksık üst değiştiriyoruz ilk acamilik zamanımda 20 günlükken hasta oldu yavrum çook korktuk artık daha bilinçliyiz hafif hapşırmaya başladımı ıhlamur papatya ve elma kabuğu kaynatıyorum başlamadan geçiyo şükür

oğlum 9,5 aylık..doğduğundan beri okadar terliyor ki gece kalkıyorum kıyafeti bırak,çarşaf döşek sırılsıklam..hele yazın gecede 5 defa üst değiştiriyordum..kış gelince düzelir dedim,bana mısın demedi..taaki 10 gün öncesine kadar..henüz diş çıkartmadı..eczaneden calsiyum tablet aldım,dişleri çıkacak takviye olsun diye..ve 10 gündür terden eser yok..tesadüf mü bilmem,ama calsiyum verdiğim günden beri terleme bitti..deneyen olursa sonucunu yazsın..

bizim dr.muz da kalsiyum eksikliğinden kaynaklanabilir, o nedenle bol bol yoğurt yedirin demişti. sizde kalsiyumu tablet olarak vediğinize göre fayda ediyo demekki.

benim oğlumda emerken terliyor.terlemesi normaldir yanlız d vit eksikliğinde yada troid hormonuyla alakalı durumlardada bebek aşırı terler.araştırılması lazım.:emir_bebek:

merhaba. oğlum dokuzuncu ayında yaz başladığından bu yana cok terliyor. gece devamlı emen bi bebek. sizce doktora gö2ürmek gerekir mi? cunku aynı apartmanda oturan yavrumdan bı hafta kucuk olan komsumuzun oğluda aynı durumda. benim bile terlediğim ortamda onun terlemesi hep normal geldi. fakat burayı okuyunca aklım karıştı..

merhabalar arkadaşlar, öncelikle geçmiş olsun hepinize ve sağlıklı günler dilerim. Bizde de aynı sorun vardı ve doktorumuz özelilkle sırt bölgesinin kuru kalması gerektiğini belirtmişti. Bizde herhangi bir sağlık problemi yok ama babadan kalan genetik miras işte. Ama benim oğlumun uykusu çok hafifti ne zamanüzerini dğeiştirmeye kalksam uyanır ve huysuzlaşırdı. Araba koltuğunda da alttan çıtçıtlı body olduğundan üzerini tamamen değiştirmek zorunda kaldığımızdan illaki bir aracı durdurup sağa çekecek yer arardık uzun seyahatlerde. Yeni bir ürün keşfettim bir bakın derim, bodybuddy diye bir ürün. Sadece sırt bölgesi değiştirilebiliyor ve yedek parçası var uyurken de arabadayken de büyük kolaylık. Hem bebeği huzursuz etmemiş oluyorsunuz hem de araba yolculuğunuzda rahat ediyorsunuz bir bakın derim.www.body-buddy.com, ben instagramdan buldum tesadüfen, bodybuddy_online da instagram hesabı, bilginize, sağlıklı günler

Geçmiş olsun.
Canım acil doktorunu sen değiştirmiş ol cunku kan damlaları vucutta baktari varsa onları türetir bu yuzden hastalandıkları zaman tum cocuk doktorları kesin der daha da arttrmaması acısından

Back