• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğim çokmu uyuyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

anne_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
10
0
36
Antalya
benim kızım 4.ayına girdi geceleri hiç uyanmadan 5 saat uyuyup sonra saat başı emmeye kalkıyodu şimdi ise 3 gündür oldukça fazla uyuyor 7 saat falan emmeye kalkmıyor ben uyandırıp veriyorum aranızda bu durumu yaşayan varmı yardımcı olursanız sevinirim

:1:
Kurban olam, benimki 12 saat aralıksız uyuyor ve ben en ufak endişeyi duymuyorum.
Sana ne oluyor canım?? Çocuğunu rahat bırak.
Beslenmeye olduğu kadar uykuya da ihtiyacı vardır.
Öpüyorum senin "uykucu" bebişini. :54:

Son düzenleme:
canım benim bebegimde aralıksız 5 saat uyuyor
bende memeyi uyandırmadan veriyorum emiyor

kocaman bir maşallah kızım 8 aylık en fazla gece 3 saat uyuyo genelde saatte bir uyanır kendileri:))

benım kızım da 5 saat uyuyor aralıksız.7ye kadar emzırmıs doyurmu oluyorum saat 2de kalkıyor oglen.

ohhhhhhhhh maşşallahhh nazar değmesin:nazar:
darısı bize
kızım 4 aylık saat başı kalkıyoruz:50:

uyusun da büyüsün maşallah... büyüme hormonu uykuda salgılanıyor... uysun. ayına göre de gayet norml bi durum...

Maşallah kızınıza. Bu çok güzel birşey, neden endişe ediyorsunuz ki? Kesinlikle artık o ayda bir bebeğin beslemek için uyandırılmaya ihtiyacı yoktur. O acıkınca uyanır zaten. Sütünüzün içeriği bebeğiniz ihtiyaçlarına göre değişiyor, yağlanıyor, kalorisi ve kalitesi giderek artıyor. O yüzden artık uyanmıyor. Bu harika birşey, keyfini çıkarın.

Back