• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebegim cokmu Minik..?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
bebeğinin boyu da kilosu da ayına göre gayet iyi..10 kg olsa şişman görünür..
eğer diş çıkarma dönemindeyse kilo verir bebekler...

Takmayim diyorum ama olmuyor bebegim 7 aylik oldu ve koca 1 ay boyunca sadece 100 gram almis bu nasil olur inanmiyorum...

Cnm yorumları okudum bu aylarda gayette normal çünkü artık çok hareketli stres yapma bende yurtdisindayim bizim turk komşularda dediğin gibi Ayşe'nin kızı kilolku seninki büyümedi mı daha ben ek gıda veriyorum kuzum daha 2.5 aylık ama bu cahil insanlara bakarsan üzüntüden başka laf yok.. zaten 4 aydan sonra yavaş yavaş kilo alıyorlarmış ve büyüme atakları oluyor o zaman bebeğin birden kilo alır merak etme belki bu aralar dış cikariyordur ondan istahsizdir sağlıklı olsunlarda önemli değil

Saol canim insallah saglikli kilo alir.. Bebegimin kaninda bakteri cikti belkide kilo alimini o engelliyodur.. Cok endiseliyim benim bebegim 7 aylik 5 aya kadar guzel kilo aldi ama 5 aydan sonra durakladi.. Haftada 10 gram aliyor cok az buluyorum ister istemezde endiseleniyorum..

benim kızım 31.5 aylık ve 8 kilo.... ben ne yapayım?

Nasil Yani 31 ayLik 8 Kilo?
7 aylikken Kilosu nasildi peki? Neden kilo almadi veya dogdugunda kucukmuydu?

Back