Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mama olabilir ama cok kotu olabilir dedi kabizlik falan gibi ek gida bisey demediSütünüz yetmiyor o zaman.. ek olarak mama ve ek gıdaya başlamanız gerek
benim bebegim de oyleydi kilosu hep persentilin altinda devam etti. dr sagligi yerinde boy uzamasi ve gelisimi normal onemli olan bu dedi. simdi iki yasinda ve hala yasitlarindan zayif. en son iki yasina girdigu gun tekrar kontrole goturduk ve gelisimi normal. kilosunun dusuk olnasi da yapisal dedi. ilk zamanlar canim cok skiliyordu herkes cok zayif yemiyor mu sutun mu yetmiyir dediginde ama sen de canini skma sagligi yerindeyse kilonun onemi yok. dr una danis saglihinda bi sknti yoksa yapisi boyledir. canini skma sikanlari sa onemseme.5aylik bebegim 5.700kilo cok az dedi doktor ekgida olarak bisey soylemedi tek memeden emziyorum doyuyo ama kilo almiyor ne yapabilirim?
Benim kızım hiç emmedi beni hep mamayla beslendi hiçte bişey olmadıMama olabilir ama cok kotu olabilir dedi kabizlik falan gibi ek gida bisey demedi
Evet sagligi yerinde cok hareketli uykusu hersey iyi zayif...tesekuur ederimbenim bebegim de oyleydi kilosu hep persentilin altinda devam etti. dr sagligi yerinde boy uzamasi ve gelisimi normal onemli olan bu dedi. simdi iki yasinda ve hala yasitlarindan zayif. en son iki yasina girdigu gun tekrar kontrole goturduk ve gelisimi normal. kilosunun dusuk olnasi da yapisal dedi. ilk zamanlar canim cok skiliyordu herkes cok zayif yemiyor mu sutun mu yetmiyir dediginde ama sen de canini skma sagligi yerindeyse kilonun onemi yok. dr una danis saglihinda bi sknti yoksa yapisi boyledir. canini skma sikanlari sa onemseme.
hareketliyse tamam zaten benm oglum da cok hareketliydi ve dr normalden fazla haretli derdi hep. hala cok hareketli. muhtemelen sizinki de oyle hareketli olacak. simdiden allah yardimciniz olsun. hareketli cocuk zorEvet sagligi yerinde cok hareketli uykusu hersey iyi zayif...tesekuur ederim
Benim kızım hiç emmedi beni hep mamayla beslendi hiçte bişey olmadı
Hipp mama alın anne sütüne eşdeğer mamadır
Ek gıda içinde doktorunuzun söylemesi gerekiy
Evet kucakta hic durmuyo zip zip hephareketliyse tamam zaten benm oglum da cok hareketliydi ve dr normalden fazla haretli derdi hep. hala cok hareketli. muhtemelen sizinki de oyle hareketli olacak. simdiden allah yardimciniz olsun. hareketli cocuk zor
Nelere basladiniz5.ay olduğu bizim doktorumuz ek gıdaya başlayalım dedi tadıma başlamıştık
6.ayda başlayacağımız ek gıdaya 5te başladık ilk yoğurttan başladım sonra sebzeler öyle gittikNelere basladiniz
Tamam tesekkur ederim6.ayda başlayacağımız ek gıdaya 5te başladık ilk yoğurttan başladım sonra sebzeler öyle gittik