Bebeğim çok yavaş süt içiyor

baahr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
15
0
1
28
Tecrübeli annelerden yardım istiyorum. Bebeğim doğduğu günden beri 40 dakikadan önce bitiremedi. Şu anda 4 aylığa yakın ama hala bir buçuk saatte yiyor O da bizim zorlamamızla kendinde kalsa 50 cc yer durur ama doktorumuz 120 CC yemesi gerektiğini söyledi. Bu kadar yavaş yemesi normal değil piyasada denemediğim biberon kalmadı. Bir öğün diğer öğünü ekliyor zaman olarak. Hiç bana vakit kalmıyor çok yoruluyorum. Bu durumu yaşayan anneler var mı, kime sorsam bebeği biberonla 10 15 dakikada bitiriyor. Benimki neden 1 saatte bile bitmiyor

Biberon başlık numarasına dikkat ettiniz mi yavaş hızlı orta akış bir iki numaraları vs oluyor

Icmesi icin zorluyor olabilir misiniz? Kac saatte bir 120 cc veriyorsunuz?

Fiziksel ve bilissel gelisimi ayiyla uyumlu bir de? Bazen bebeklerde kas gevsekligi vb durumlar beslenme zorluguna sebep olabiliyor.

Tecrübeli annelerden yardım istiyorum. Bebeğim doğduğu günden beri 40 dakikadan önce bitiremedi. Şu anda 4 aylığa yakın ama hala bir buçuk saatte yiyor O da bizim zorlamamızla kendinde kalsa 50 cc yer durur ama doktorumuz 120 CC yemesi gerektiğini söyledi. Bu kadar yavaş yemesi normal değil piyasada denemediğim biberon kalmadı. Bir öğün diğer öğünü ekliyor zaman olarak. Hiç bana vakit kalmıyor çok yoruluyorum. Bu durumu yaşayan anneler var mı, kime sorsam bebeği biberonla 10 15 dakikada bitiriyor. Benimki neden 1 saatte bile bitmiyor
Biberınun üç numarasına bakın
Az akıyordur belki

Biberon başlık numarasına dikkat ettiniz mi yavaş hızlı orta akış bir iki numaraları vs oluyolansinoh S bedeni

Biberon başlık numarasına dikkat ettiniz mi yavaş hızlı orta akış bir iki numaraları vs oluyor
Lansinoh S kullandım, aventlerin her numarasını aldım zaten aventle asla çekemiyor. Delik deşik ettim iğneyle iekebilsin diye... Aventi asla çekemiyor. Dr brown aldım onla işte 1 saatr anca bitiriyor..

Icmesi icin zorluyor olabilir misiniz? Kac saatte bir 120 cc veriyorsunuz?
3 saatte bir 120 cc.. doktorumuz sıvı kaybı olmaması için bunu söyledi.. hatta su ds vermemiz lazım her öğün 20 cc. Onu da istemiyor zaten.. emme gücü iyi dedi doktor.. parmağımızı öyle güçlü çekiyor ki

Fiziksel ve bilissel gelisimi ayiyla uyumlu bir de? Bazen bebeklerde kas gevsekligi vb durumlar beslenme zorluguna sebep olabiliyor.
Prematüre doğdu ama gelişimi ilerde kendi ayındakiler gibi.. bir eksiği yok bilişsel vs.. sadece kronik böbrek hastası.. belki ağzının tadı yoktur.. en son bunu düşündüm..ünkü bebekler süt içmek istemez mi.. soğuk ver yok ılık ver yok.. vanilya damlat yok. Dün 40 dkda içti mutluluktan uçtum.

O zaman mamayı değiştirin bide belki tadını sevmiyordır anne sütünü bitiriyor mu

Bebek ne kadar yerse nasil yemek isterse o kadar yer. Doktorlarin bu ml takintilarini anlamis degilim sen bunlara takilma her bebek farkli

3 saatte bir 120 cc.. doktorumuz sıvı kaybı olmaması için bunu söyledi.. hatta su ds vermemiz lazım her öğün 20 cc. Onu da istemiyor zaten.. emme gücü iyi dedi doktor.. parmağımızı öyle güçlü çekiyor ki
20 cc su mu ilk defa duyuyorum vallahi

Biberonla anne sütü mü içiyor? Meme almıyor mu?
Anne sütü içerken su verilmez ki
Memeden vermem iyi değil ölçüsünü bilmemiz gerek yoksa üresi yükseliyor.. o yüzden sağıp veriyorum.. hatta 120 cc 8 öğün içiyor.. hine de üresi yükseldi. Doktor 200 ml de toplam su ver dedi.. :(

Biberondan olabilir. Bende genellikle biberonla besliyorum çok biberon denedim avent lansinoh asla çekemedi

Anne sütü içiyor zaten.. tadına da baktım gayet tatlı şekerli

Biberonla anne sütü mü içiyor? Meme almıyor mu?
Memeden vermem iyi değil ölçüsünü bilmemiz gerek yoksa üresi yükseliyor.. o yüzden sağıp veriyorum.. hatta 120 cc 8 öğün içiyor.. hine de üresi yükseldi. Doktor 200 ml de toplam su ver dedi.. :(

Memeden belki daha rahat çeker hiç mi meme vermiyorsunuz? İlk meme verip sonra biberon deneseniz

Bebeğiniz 4 aylık ise Biberon yerine küt silikon uçlu alıştırma bardakları var onunla deneyin birde.

Eklentiler

• 1000156572.webp
    1000156572.webp
    18 KB · Görüntüleme: 3
Bebeğiniz 4 aylık ise Biberon yerine küt silikon uçlu alıştırma bardakları var onunla deneyin birde.
Ya bu çok güzel bir fikirrr... Belki de bunu sever.. alıştırma bardakları en erken ne zaman kullanılıyor, önerdiğiniz marka var mı?

Back
X