Bebeğim çok uyuyor

ummmmmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2023
35
13
3
32
Merhaba arkadaşlar benim sorum 2 aylık bebeğim var bugün tam 2 aylık oldu. Merak ettiğim konu ise ben 35+1 ile sezeryanla doğum yaptım bebeğim 15gun yoğun bakım da kaldı. Eve geldiğinden bugüne çok uyuyor bazı günler sadece emmek için uyanıyor normal mi cevremde ki insanlar normal değil diyince endiselendim

Biz anneler nasılız böyle uyusa ders uyumasa dert. Bir doktoruna sor derim ancak bir rahatsızlığı olsa onu fizyolojik olarak etkileyen uyuyamazdı zaten. Bebekler ilk üç ay gece gündüz farkını anlamıyor aslında ilk üç ay hala anne karnında imiş gibi yaşıyorlar çok ilginç değil mi:) doktoruna bir danış ama bence diş çıkarma gibi durumları olmayan şu günlerde uyuyan bebek çok da güzel bir şey :) dördüncü aydan sonra atağa geçiyorlar

Kaç saat uyuyor mesela?

Emmek icin uyaniyormus o iyi, erken dogdugu icin normal boyle olmasi. Benim oglum 37 haftalik dogdu ama cok kucuk 2 kiloydu. O da 2 ay civari hala bazi gunler cok uyur sadece mama icin kalkar geri uyurdu. 3 aydan sonra degisti ama hala uykuyu sever :)

Ben de 'SİZ NE BİÇİM BEBESİNİİZZ HİÇ Mİ YORULMADINIZ HİÇ Mİ UYKUNUZ GELMİYOOOOR TÜKENDİM ARTIIIIKKKK' adlı şiirimi okuyorum şuan

4aylıktqn sesleniyorum.. arkadasım besle onunla yat uyu

Benim bebeğim de böyleydi ilk aylarda. Ne kadar şanslıyım kolik molik değil derdim.insanlar sabaha kadar beşik sallıyor kıymetini bilmeliyim derdim.sanki 24 saat uyurdu gece uyandırırdım hatta bazen çok uyusa. Sıkıntısı olan bebek zaten uyumaz bence.dua edin hep böyle devam etsin. Biz diş çıkarmaya başladığımızdan beri geceleri yapışık uyuyoruz birbirimize.20. ayına girdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…