Çocuk Hastalıkları Bebeğim çok uyuyor bir sorunmu var

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Umutluvaka123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2018
113
58
26
Merhaba kızlar benim bir sorum olucak 2 buçuk aylık bir kızım var çok uyuyor sürekli uyanık olduğunda uyumak istiyor size uyku saatlarini şöyle anlatayım gece 11 buçuk 12 gibi mamasını veriyorum ve 1e kadar uyuma çabası mama verme sebebimde sütüm yetmiyo ondan veriyorum 1de uyuyo ben kaldırmasam sabah 5 veya 6 gibi uyanıyor sonra tekrar mama veriyorum uyuyo saat 10 buçuk gibi uyanıyo emziriyorum 12ye kadar uyanık kalıyor 12de uyuyo saat 3e kadar kalkıyo emziriyorum bidaha yatıyo sonra yarım saatde bir uyanıp emip yatıyo gün içinde uyanık kaldığında hep huzursuz ve uyumak istiyo yani sabahtan akşama kadar toplasak 4 saat falan uyanık kalıyo o uyanık kaldığımdada hep huzursuz uyumak istiyo her emzirdiğğmdede uyumaya eğilimli oluuo bu normalmi benmi çok panik yapıyorum yoksa anlamadım cevap verirseniz çok sevinirim

Kiyamam ne sorunu olacak masallah
Oglum da oyleydi:KK68:
Uyandirmasam bizle uyuyup bizle uyanirdi..
Hic sut vs de mi istemez insan hic acikmaz mi:KK70:
Goguslerimin agrisi ile uyanirdim dolardi benim tosuncuk halen uyur:KK70:
Ben de geceleri 2 saatte bir uyandirip emzirirdim ac kalmasin sarilik vs olmasin diye.
Millet uyusun diye gozune bakardi bebeginin
Ben uyansin da emsin diye. :KK51:

Ne şanslı bir annesiniz maşallah , bol bol uyuyo.
Sarılık falan yoksa sıkıntı da yok bence.

Herhalde her annenin hayalidir uyuyan bebek ☺️
Lakin henüz ayı çok küçük ve yenidoğan sayılır.
Bu yüzden maksimum 2-3 saatte bir beslemek gerekir.
Kan şekerinin düşmesi uykuya meyilli olmasına neden olur.
Siz o uyusa da 2-3 saatte bir uyandırmaya çalışıp muhakkak besleyin.
Sağlıkla büyütün.🤲🌺

Ben de geceleri 2 saatte bir uyandirip emzirirdim ac kalmasin sarilik vs olmasin diye.
Bende öyleyim gerçekten çok uyuyo die çok tedirgin oluyorum herkes dioki bırak uyusun acıkırsa uyanır die ama ilk bebeğim çok tecrübesizim telaşlanıyorum🤭

Herhalde her annenin hayalidir uyuyan bebek ☺️
Lakin henüz ayı çok küçük ve yenidoğan sayılır.
Bu yüzden maksimum 2-3 saatte bir beslemek gerekir.
Kan şekerinin düşmesi uykuya meyilli olmasına neden olur.
Siz o uyusa da 2-3 saatte bir uyandırmaya çalışıp muhakkak besleyin.
Sağlıkla büyütün.🤲🌺
Evet uyandırıp emziriyorum mesela 1de uyuyosa muhakkak 3de emziriyorum ama 5 dka çekip hemen bırakıyo zorluyorum sinirleniyo bu sefer rahatsız oluyo bnde bırakıyorum🤔

Bende öyleyim gerçekten çok uyuyo die çok tedirgin oluyorum herkes dioki bırak uyusun acıkırsa uyanır die ama ilk bebeğim çok tecrübesizim telaşlanıyorum🤭
Yooo sakin bırakma uyumasin; ben de bilmiyordum boyle senin gibi arastirinca ve doktoruma sorunca ogrendim ki 2 saatte bir emmesi gerekiyir bebegin o anlamaz aciktigini uyudugu yerde uyandir emzir geri koy uyur hemen zaten sen de dalarsin uykuya:KK66:

Yooo sakin bırakma uyumasin; ben de bilmiyordum boyle senin gibi arastirinca ve doktoruma sorunca ogrendim ki 2 saatte bir emmesi gerekiyir bebegin o anlamaz aciktigini uyudugu yerde uyandir emzir geri koy uyur hemen zaten sen de dalarsin uykuya:KK66:
Cevapladığınız için çok teşekkürler gece bir kere veya 2kere emziriyorum fakat en uzun 5 dka emip bırakıyo

Evet uyandırıp emziriyorum mesela 1de uyuyosa muhakkak 3de emziriyorum ama 5 dka çekip hemen bırakıyo zorluyorum sinirleniyo bu sefer rahatsız oluyo bnde bırakıyorum🤔
Bırakma sen ısrarcı ve kararlı ol bu konuda. Yenidoğanlar uykuya meyillidir. Sen ayağını mıncıkla burnunu çenesini sıkıştır bir şekilde uyandır ve muhakkak besle.

Bırakma sen ısrarcı ve kararlı ol bu konuda. Yenidoğanlar uykuya meyillidir. Sen ayağını mıncıkla burnunu çenesini sıkıştır bir şekilde uyandır ve muhakkak besle.
Normalde uyanık olduğundada emmeye meyilli bi bebek deil gündüzleri nekadar ısrar etsemde 15 dka yada 20 dka emiyo zorladığımda çok ağlamaya başlıyo ve susmuyo doktora söyledim en fazla 15 dk emiyo die normal dedi ama benim bildiğimde bebekler uzun emer yada ben yanlış biliyorum ve sütüm yetmiyo az gelio die emmek istemediğini düşünüyorum

Ay maalalah masalah ya Allah'ım herkese böylesini nasip etsin maşallah

Keşke benm oğlan da uyusa .. o aylarda çok uyurdu benm oğlan da. 9. Aydan yazıyorum uyumuyorrr 😏

X