Bebek Beslenmesi bebeğim çok kusuyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınız için.. Uzun zamandır girmiordum siteye bi bakaım dedim açtığım konu gündeme gelmiş tekrar.. Kızım 10 aylık oldu ne kadar çabuk geçmiş günler:) Çok şükür artık hiç kusmamız kalmadı 7 aylıkken kesildi yani ek gıdaya geçtiğimizde.. Ama hala yemek yedirirken ısrarcı olursam öğürüo zilli:) ve hala kilosu geriden gelio nsye artık bunu sorun yapmıorum aman sağlığı yerinde olsun kusmasında kilo önemli değil. Benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlar biraz sabır sadece boşu boşuna ilaç falan vermeyin çocuğa hiç bişey fayda etmio çünkü kussada o alcağı vitamini alıodur zaten hiç kafaya takmayın ek gıdaya geçince kusma falan kalmıcak biraz sabır etmek düşüo biz annelere, hepinize teşekkür ediorum tekrar.. Allah yavrularımıza sağlıklı ömürler versin inşallah...

benim kızım hala zayıf canım ama boy iyi aldığı kilolar boya gidio.. kiloyu hiç dert etme canım az öncede dediğim gibi sağlıklı olsun önemli olan o kusmasıda geçicek zamanla emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…