kusması normal diyolrlarsa korkma kardeşimin bebeğide çok kusardı
az ama sık doyur karnını böylece midesi daha rahat olur
kilo almaması düşündürücü genede cnm geçer ama kusması zamanla merek etme
Benim kızımda cok kusuyordu.1.ayin sonunda hiç kilo almamıştı hatta eksiye düşmüştü. Doktora gittik, hastaneye yatirdirdilar.arastirma hastanesinde 1 aylık bebeğimle 1 hafta yattık. Fizyolojik bir rahatsızlığı olabilir dediler, cocuğumdan hergün kan aldılar, serum taktılar küçücük cocuğa. Cok kötü günler geçirdik. Surekli tahliller falan. Ama cok şükür bisey çıkmadı. O kadar eziyetin sonunda Reflu dediler. Ondan sonra mama ya başladık . 2. Ayin sonunda 1,5 kg aldı. Motillium zantac gaviscon bu 3 şurubu verdiler. Ama eziyetti bu şurupları içirmek cocuğum daha cok kusuyordu. Sonraki ay doktor şurupları da biraktirdi. Ama hala kusuyor. Bugün 3.ayimiz bitti. Kilo alımımız normal. Günde en az 5 kıyafet değişiyorum. Benim üstüm basım hep kusmuk. Ama o hastane günlerinden sonra olsun diyorum, sabırlı olmak lazım diyorum. Doktor kendiliğinden gecer diyo, kilo alımı normal olduktan sonra, kusmasina sadece sabır göstereceğiz.
Sizede Allah sabır versin. İnsallah en kısa zamanda bu surundan kurtuluruz. Ama tavsiyem kilo alımı normalse cok fazla üstüne gitmeyin. Bebeğinizi yıpratmayın. Kilo almiyosada erken teşhis iyidir.
az önce sağlık ocağından geldik hiç kilo almamış kızım 10 gündür çok moralim bozuldu( bio gaia die bi ilaç kullanıorum bnde bir haftadır o da yaramadı :SS
cnm dr un ıdrar testı yaptımı enfeksıyon ıcın
Biogaia bağırsak düzenleyici bir damla bildigim kadarıyla.
aynı sorun bendede benim kızım 4 nisan doğumlu doğduğundan beri var bizim doktorumuz günde bir kez olmak üzere mamaya başlattı ozmandan beri maşllah azaldı kusması..yine kusuyorda önceki gibi değil..kilo alımı ve büyümesi yavaşladığı için doktorum mama yazdı özel bir mama kusmasını engelliyor bence doktoruna sor canım milupanın iyi geldiğini düşünüyorum ilaç içeceğine mama içsin..
çok güzel tesadüf gerçekten onları arkadaş yapmak lazım canım benim milupanın AR özel maması var onun hakkında doktoruna danış derim..benim kızıma verdi sabah akşam yaptım kalan zaman emzirdim ve faydası olduğuna inanıyorum ek olarakta sütlü prinçli kaşık maması çok şükür düzeldi arada oluyor ama her bebekte olur okadar..allah şifa versin kuzuna kıyamam ismi ne?ne tesadüf benim kızım da 4 nisan:) benm ki 1 aylıktan beri mama alıo milupa içiyo gene aynı hiç fark yokyalnız ek gıdaya geçtik onda daha az kusuyo..
çok güzel tesadüf gerçekten onları arkadaş yapmak lazım canım benim milupanın AR özel maması var onun hakkında doktoruna danış derim..benim kızıma verdi sabah akşam yaptım kalan zaman emzirdim ve faydası olduğuna inanıyorum ek olarakta sütlü prinçli kaşık maması çok şükür düzeldi arada oluyor ama her bebekte olur okadar..allah şifa versin kuzuna kıyamam ismi ne?
kızlar bebeğim 4 aylık oldu doğduğundan beri çok kusuyor doktor doktor gezdim normal diorlar ama ben çok üzülüorum miğdesinde ne varsa hepsini çıkarana kadar kusuyor kilo da almıor bü yüzden var mı benmle aynı durumda olan akıl verin bana yaa...(
geçmiş olsun arkadaşım.
benim bebeğimde 3 aylık o da çok kusuyor ve 1 ayda sadece 300 gr almış.çok mutsuzum ne yapacağımı şaşırdım.biberon emmiyor asla kabul etmiyor ciyak ciyak bağırıyor.Bizim doktorumuz da kilo alımı normalse sorun yok demişti bakalım perşembe doktor kontrolümüz var ne diyecek.
Senin bebişin kilosu ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?