Çocuk Hastalıkları Bebeğim cok kusuyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Lilyum08

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mart 2019
2
0
1
Kocaeli
2.5 aylık kızim var hatta 5 gun sonra 3 aylik olucak. Kilo problemimiz var dogum kilosu 4600 iken bugunki kilosu 5610 dr kilo alamiyor acmı kalıyor diyor ancak doyduguna eminim. Fakat kızım çok kusuyor acaba bunun bi etkisi olurmu.

Benim kızım da çık kusardı. Biz de de kilo alımı azdı . Mama verdiğim halde çok zayıftı . Reflü var dedi doktorlar. 8 ay olana kadar sürdü sonra kesildi . Ama o kadar çok kusardı ki görenler bile derdi bu çocuk da bişe var diye .

Benim oğlumda doğduğundan beri kusuyor ama kilo alımı çok olduğu için doktor hiç önemsemedi. Son bir haftadır kusmaları şiddetlendi bütün kontollerini yaptı bir şey yoktu idrar yolu enfeksiyonuda yapabilir kusma dedi o da temiz çıktı ama hala kusmaya devam ediyor bazı bebekler ek gıdaya kadar böyle olabiliyor sanırım. Ama siz idrar tahlili yaptırmadıysanız bi yaptırın derim belki sadece enfeksiyondandır

Yenidogan reflusu vardir canim basini belden yukariya yuksek yatir ve gazini hemen cikarmak icin ugrasma biraz beklet dinlensin sonra cikar.

Benim oğlumda doğduğundan beri kusuyor ama kilo alımı çok olduğu için doktor hiç önemsemedi. Son bir haftadır kusmaları şiddetlendi bütün kontollerini yaptı bir şey yoktu idrar yolu enfeksiyonuda yapabilir kusma dedi o da temiz çıktı ama hala kusmaya devam ediyor bazı bebekler ek gıdaya kadar böyle olabiliyor sanırım. Ama siz idrar tahlili yaptırmadıysanız bi yaptırın derim belki sadece enfeksiyondandır
idrar tahlilide yaptim oda temiz cikti. Benim anladigim galiba inek sutune alerjisi var ne zaman sut ve sut urunlerini yemeyi kestim kusmasi azaldi.

Büyük ihtimal reflü var canım doktora götür

Back
X