Bebeğim çok küçük pul yutmuş

sdnrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2024
29
5
21
Bebeğim 5 aylık çok ufak pul gibi boncuk gibi birşey yutmuş kakasından çıktı. İçimde rahat etmedi acaba daha varmıdır bir yerine kaçmışmıdır zarar verir mi diye. Eşimde olsaydı zaten kakasından çıkardı diyor . Yardımcı olurmusunuz

Bebeğim 5 aylık çok ufak pul gibi boncuk gibi birşey yutmuş kakasından çıktı. İçimde rahat etmedi acaba daha varmıdır bir yerine kaçmışmıdır zarar verir mi diye. Eşimde olsaydı zaten kakasından çıkardı diyor . Yardımcı olurmusunuz
Cocuk pul yutarken siz nerdeydiniz? Bir de neresine kacabilir ki, yol belli

Kızlar ne yaparsak yapalım bebekler hareketlenince ağızlarına her şeyi götürüyor maalesef ortalıkta hiç Bişey yokken bile illa buluyorlar Rabbim göstermesin hiç kimseye böyle korkular büyük konuşmayalım

Kızlar ne yaparsak yapalım bebekler hareketlenince ağızlarına her şeyi götürüyor maalesef ortalıkta hiç Bişey yokken bile illa buluyorlar Rabbim göstermesin hiç kimseye böyle korkular büyük konuşmayalım
Ne kadar hareketlenmiş olabilir 5 aylık çocuk? Ev fazla döner yani. Daha emekleyemiyodur bile. Ulaşabileceği alanlara küçük parçaları olan bir nesne koyamayız. O zaman yürüyebilen tüm çocuklar ne buluyosa kemirsin yesin yutsun yani. Bu mu mantık?

Çocukların bulundukları alanı güvenli hale getirmek bizim sorumluluğumuz.

Ne kadar hareketlenmiş olabilir 5 aylık çocuk? Ev fazla döner yani. Daha emekleyemiyodur bile. Ulaşabileceği alanlara küçük parçaları olan bir nesne koyamayız. O zaman yürüyebilen tüm çocuklar ne buluyosa kemirsin yesin yutsun yani. Bu mu mantık?

Çocukların bulundukları alanı güvenli hale getirmek bizim sorumluluğumuz.
Aksini söylemedim zaten yerden minik ekmek kırıntısı bile bulup atıyorlar ağızlarına evet dikkat edelim diyorum bende azarlar şekilde konuşmalardan hoşlanmıyorum bunu belirtmek istedim. Hele evde başka küçük çocuk varsa daha da dikkat etmek gerekiyor yalnız bırakmamak gerekiyor diyerek konu baya uzar gider...

Neye ait o pul? Bi şeyleri kemirirken siz nerdeydiniz?
Pardonda bebeğime bile isteğe pul yutturucak halim yok evet emeklemiyor sağına soluna dönüyor demekki bayramda birinin kıyafetinden düşmüş ağzına götürmüş pul mu yediricem çocuğa saçma sapan konuşmuşsunuz

X