Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cocuk pul yutarken siz nerdeydiniz? Bir de neresine kacabilir ki, yol belliBebeğim 5 aylık çok ufak pul gibi boncuk gibi birşey yutmuş kakasından çıktı. İçimde rahat etmedi acaba daha varmıdır bir yerine kaçmışmıdır zarar verir mi diye. Eşimde olsaydı zaten kakasından çıkardı diyor . Yardımcı olurmusunuz
Ne kadar hareketlenmiş olabilir 5 aylık çocuk? Ev fazla döner yani. Daha emekleyemiyodur bile. Ulaşabileceği alanlara küçük parçaları olan bir nesne koyamayız. O zaman yürüyebilen tüm çocuklar ne buluyosa kemirsin yesin yutsun yani. Bu mu mantık?Kızlar ne yaparsak yapalım bebekler hareketlenince ağızlarına her şeyi götürüyor maalesef ortalıkta hiç Bişey yokken bile illa buluyorlar Rabbim göstermesin hiç kimseye böyle korkular büyük konuşmayalım
Diğer tüm anneler bunları yaparken filipinli bakıcılar bebekleri küçük parçaları olan nesnelerden uzak tutuyor çünkü. Evet.Banyodaydi tuvaletteydi yemek yapiyordu su iciyordu. Hay allahim ya... bi sey olmaz bacim merak etme
Aksini söylemedim zaten yerden minik ekmek kırıntısı bile bulup atıyorlar ağızlarına evet dikkat edelim diyorum bende azarlar şekilde konuşmalardan hoşlanmıyorum bunu belirtmek istedim. Hele evde başka küçük çocuk varsa daha da dikkat etmek gerekiyor yalnız bırakmamak gerekiyor diyerek konu baya uzar gider...Ne kadar hareketlenmiş olabilir 5 aylık çocuk? Ev fazla döner yani. Daha emekleyemiyodur bile. Ulaşabileceği alanlara küçük parçaları olan bir nesne koyamayız. O zaman yürüyebilen tüm çocuklar ne buluyosa kemirsin yesin yutsun yani. Bu mu mantık?
Çocukların bulundukları alanı güvenli hale getirmek bizim sorumluluğumuz.
Pardonda bebeğime bile isteğe pul yutturucak halim yok evet emeklemiyor sağına soluna dönüyor demekki bayramda birinin kıyafetinden düşmüş ağzına götürmüş pul mu yediricem çocuğa saçma sapan konuşmuşsunuzNeye ait o pul? Bi şeyleri kemirirken siz nerdeydiniz?
Askim tamam en anne sensin madalya seninDiğer tüm anneler bunları yaparken filipinli bakıcılar bebekleri küçük parçaları olan nesnelerden uzak tutuyor çünkü. Evet.