2 haftalik ishal cok uzun degil mi? Doktor ne dedi?
Pisik icin ben bezsiz gezdiririm ama ishal cocuk bezsiz gezdirilmez. Yulaf banyosu gordum instagramda; coraba biraz yulaf koyup banyo suyunun icine koyuyorlar, cocuk banyoda oynarken tedavi olmus oluyor. Ya da bir kasik yulafi suya bekletip popisine surup azicik bekletip durulamayi deneyebilirsiniz.
Bu gidişle götürucem büyük ihtimalle2 hafta çok uzun bi zaman bence acilen doktora götürün ishalin durması için serum yaparlar büyük ihtimalle çocuğun içinde bişey kalmamış 2 haftadır yazık ya bence hemen bi doktora gidin gaita testi falan verin kocaman insanlarız biz bile 2 günlük ishale dayanamazken 2 haftaya nasıl dayansın ufacık bebek
Kantoron yağı olarak kırmızı olan var evde onu deneyeyim mi bez olarak Molfix alicam bu ay mecbur ondan devam edicem kilo olarak çok kilo verdi zaten açık bırakmayı da hergun yapıyorum kantoron yağıyla deniym biBenim kızım bir hafta ishal oldu hem kilo verdi hem hep battı heryer. Bizim sebebimiz diş miş. 2 hafta çok daha uzun sıvı ve kilo kaybı olabilir. Bezin ishal yapacağını sanmıyorum muhtemelen üst üste geldi.
Bu arada bende kızıma prima kullanıyordum sleepye geçeyim dedim 4-5 kere kullandım lastikleri bacaklarını komple kesti hala izi duruyor iyileşmesi de zaman aldı. Bu süreçte kantaron yağı kullanıp altını açık bıraktım. Ama sizin ishalde var altını açık bırakamazsınız muhtemelen ishal de pişiğin iyileşmesini geciktiriyor. Çok sık alt değiştirip arada gözetim altında altını açık bırakın kantaron yağı deneyin ve ishal için bi doktora götürün tekrar.
Doktor direkt hametan yazıp gönderdi2 haftalik ishal cok uzun degil mi? Doktor ne dedi?
Pisik icin ben bezsiz gezdiririm ama ishal cocuk bezsiz gezdirilmez. Yulaf banyosu gordum instagramda; coraba biraz yulaf koyup banyo suyunun icine koyuyorlar, cocuk banyoda oynarken tedavi olmus oluyor. Ya da bir kasik yulafi suya bekletip popisine surup azicik bekletip durulamayi deneyebilirsiniz.
Beyaz sabun yakmaz mi acaba siz denediniz mi değişik bişey vermedim ben ek gıdayi 4. Aydan itibaren yoğurt cicibebe pekmez böyle şeyler veririmÇok eski bir yöntem ama annem beyaz sabunu köpürtüp sürdürdü üzerine de bezi bağladım. Çok çok kötü bir pişiği düzeltti. Ama sizin dediğiniz ishal durumu pişiğin tekrarlamasına sebep olabilir. Böyle bir durumda ishal sebebini bulmaya bakın. Alerjen bir şeyler yemiş olma ihtimali var mı? Ek gıdaya yeni geçtiğiniz için gözünüzden kaçmış bir şey olabilir.
Kırmızı görüntülü olan o sarı kantaron yağı işte bende onu denemiştim. Birde bebeğim bi pişik olduğunda hiç işe yaramamıştı sudocrem geçirdi. Sonraki pişik olduğunda sudocrem hiç bi işe yaramadı kantaron yağı geçirdi. Sizde tüm kremleri kullanmışsınız nerdeyse o yüzden bide kantaron yağı deneyin isterseniz pişikten pişiğe farkediyor yarayan yaramayan kremler yağlarKantoron yağı olarak kırmızı olan var evde onu deneyeyim mi bez olarak Molfix alicam bu ay mecbur ondan devam edicem kilo olarak çok kilo verdi zaten açık bırakmayı da hergun yapıyorum kantoron yağıyla deniym bi
Peki deneyeyim çok sağol teşekkür ederimKırmızı görüntülü olan o sarı kantaron yağı işte bende onu denemiştim. Birde bebeğim bi pişik olduğunda hiç işe yaramamıştı sudocrem geçirdi. Sonraki pişik olduğunda sudocrem hiç bi işe yaramadı kantaron yağı geçirdi. Sizde tüm kremleri kullanmışsınız nerdeyse o yüzden bide kantaron yağı deneyin isterseniz pişikten pişiğe farkediyor yarayan yaramayan kremler yağlar
Mama içiyor emzirmiyorumAlerjisi vardir büyük ihtimal kabuklu kuruyemisleri yemeyin süt ve ürünlerini azaltın
Evet denedim gecmiyorPudrayi denediniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?