bebeğim çok kötü pişik oldu

Size bir suru krem ismi verebilirim ama inanin en dogrusu her bez degisiminde altini saf su ile yıkayıp bir sure acik birakmak.Her daim kuru olmasini saglamak.Alti acik birakmak Saga sola işeyebilir ama en cok bu ise yarıyor.2 gunde geçiyor.eger mantara donustu ise o zaman mantar kremi kullanmak gerekir.

Saf su ile temizlik en iyi yöntem ve sonrasında zeytinyağı tabiki bebeğin her yerine korkmadan güvenle kullanılabilecek en güzel şey

Arkadaşların dedikleri altını suyla yıkamak tabiki en iyi yöntem ama aşırı pişik varsa kremsi geçmesi zor oluyor. Fito diye bir krem var Dr da yazıyor. Eczanedende alabilirsiniz. Bir arkadaşım doğumdan önce 4-5 tane depoladim diordu. Çok iyi geliyormuş. İsterseniz bir arastirin.

Surekli yikamayin doktor azdirir dedi zeytin yagi var ise ondan sür poposuna birde popolin de cok guzel krem canim ya

Cok siddetli pisige travogen..
Mantara trosyd..
Iceriginde kortizon var ama malesef cok siddetli pisigi gecirmek cok zor.. Kizim bebekliginden beri surekli pisik oldugu icin denemedigimiz krem kalmamisti. Travogeni 2 gun kullanin zaten pisik azaliyor.. Hatta derecesine gore gecebilir de..
Pisik suresince islak mendil kesinlikle kullanmayin. Su ile yikayabilirsiniz ya da pamuk ve su ile temizleyebilirsiniz..
Travogen sabah aksam 2 defa..
Diger alt acmalarinda ise nornalde gunluk her zaman kullandigimiz krem sudocrem.. Siddetli pisigi gecirmez..

Cok tesekkur ederim kizlar oğlum un pişik i gecti cok şükür altin sık sık yıkadıktan sonra zeytin yağı surdum cook cook iyi gelidi 2 günde geçdi:KK200::nazar::halay::KK9:

Kizim da denemefiğim krem kalmamışdı ne sürsem gecmiyorfu bundada oğlum da yani travozol krem kullanıyor dum ama ihsal olduğu icin pişik yapti bi turlu gecmek bilmiyorfu taaa ki zeytin yağı surene kadar

Arkadaşların dedikleri altını suyla yıkamak tabiki en iyi yöntem ama aşırı pişik varsa kremsi geçmesi zor oluyor. Fito diye bir krem var Dr da yazıyor. Eczanedende alabilirsiniz. Bir arkadaşım doğumdan önce 4-5 tane depoladim diordu. Çok iyi geliyormuş. İsterseniz bir arastirin.
Fito hiç aklıma gelmemişti teşekkürler

Back
X