merhabalar,
bir hafta sonra 4 yaşına girecek olan bir kızım var ve yaklaşık 8. aydan beri aynı sorunları yaşıyorum ve halen daha bir çözüm bulamadım
o sıralar merkeze 2 buçuk saat uzaklıkta bir köydeydim ve şu meşhur doktor kadir tuğcu' ya danıştım bana "çocuğu daha sık yıkayın" diye cevap yazdı
ne demekse
köyde yaşıyoruz dedik ya adam bizi nerde sandıysa :))
bir fırsatını bulup doktora götürdük kanda alerji testi yapıldı her şey temiz çıktı :26: denemediğim krem kalmadı
yine sonuç yok yine yok...
en son şubat tatilinde eğitim araştırma hastanesine götürdük anlattık bez kaynaklı olabilir dedi, kozmetik ürünler (dalin, canbebe , avon kids vb.) kullanma dermatolojik ürünler kullan dedi . bir de külotlu çorap giydirme dedi ama ev sözde kaloriferli
mecbur giydiriyorum ...sebamedin ürünlerini aldım ama şu aşamada pek faydasını gördüğüm söylenemez.
bir de kremli bezlerden al (evy baby vb.) demişti. şu anda tek umudum havalar ısınsın bezi bırakacağım belki bez kaynaklıdır ... en azından kaşıntının nedenini bulmuş oluruz.
bir de karaciğerde sorun varsa o da kaşıntıya sebep olurmuş dediler ona baktırdık o da temiz çıktı çok şükür ama kaşıntının nedenini bulamamak beni çok üzüyor
neler hissettiğinizi anlıyorum Allah şifasını versin kuzularımızın....