bebeğin emmesede sütn gitmememsi için 2 en geç 3 saate bir sağ canım..kendimi gördüm yazdıklarında artık ben pes ettim o kazandı 4 saat bir bebek acıkmazmı yaaa ne streslere girdim sıpa emmiyoda sağıp veriyorum. etrafımda sağma memene alıştır diyenler artık sinir bozucu olmaya başladı herhalde çok kolay sanıyolar sağıp vermeyi bende isterim mememi çıkarıp al yawrum demeyi ama inan sağıp vermesem saatlerce istemiyo ve 2 saatte 150 cc çıkan sütüm artık 4 saatte 150 ye düşdü böyle giderse kalmıyacak şimdi bide onun stresi sardı beni.
acıkmaz acıkmaz aynı modelden bendede vardı..sizze uyguladığım taktiği yazacağım ..
benim bebeğim de uyanıkken emmiyor,hatta artık uyurken de çok zor alıyor,güçlükle uyutup acaba emecek mi diye düşünmekten hem ruhen hem bedenen yoruldum.
keşke biberon alabilse de sağıp sütümü biberonla versem ama onu da bir türlü öğrenemedi
benimki bazen 10 saat aç kalıyor,biraz keyfi olmuyor o zamanlarda ama yine de ağzını sımsıkı kapatıyor
beni bu aralar en çok üzen altını açtığımda koyu renkte ve azıcık idrar yaptığını görmek,bu iyi beslenmediğini gösteriyor![]()
çok aç kalıncada yemiyorlar kızlar haberiniz ola tarafımdan denenmiştir...