Bebeğim çok hızlı nefes alıyor

asya soysal

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2021
53
9
36
31
Merhaba 1.5 aylık bebeğim var ve uykuya dalarken cok hızlı nefes alıyor karnı inip kalkıyor sadece uykuya dalarken oluyor normalde bi sıkıntı yok cok telaş yapıyorum normal mi bu durum ilk bebeğim tecrübem yok korkutuyo beni bu durum bilgisi olan var mı kızlar

Sadece uykuya dalarken ne kadar süre zarfında oluyor? Bebeğin keyfi nasıl? O aylarda bebekler hep uyur zaten . Uyurken de böyle mi? Bazen bebekler öyle hızlı hızlı anlık nefes alabilirler. Sürekli mi oluyor?

Canım bir dakika tuttu o arada elini göğsüne koy kaç defa inip kalkicak eğer 38 üstünde ise önemli demektir yani bide uyumadan önce emip mi uyuyo

Sadece uykuya dalarken ne kadar süre zarfında oluyor? Bebeğin keyfi nasıl? O aylarda bebekler hep uyur zaten . Uyurken de böyle mi? Bazen bebekler öyle hızlı hızlı anlık nefes alabilirler. Sürekli mi oluyor?
Evet emziriyorum genelde dediğinizi yapacam ama o kadar hızlı alıyo ki 38 i gecer

Ya sadece uykuya dalarken oluyor bazen 5 dakika bazen daha fazla sürüyo uyuduktan sonra normale dönüyor

1.5 aylık bebeğin solunum sıkıntısı var diyebilmek için solunumu 60 ve üzeri olmalı. En sağlıklı sonuç emdikten 15 dk sonrası olur. Dakikada kaç onu bir sayın. Eğer 60 üstü ise acile gidin.

1.5 aylık bebeğin solunum sıkıntısı var diyebilmek için solunumu 60 ve üzeri olmalı. En sağlıklı sonuç emdikten 15 dk sonrası olur. Dakikada kaç onu bir sayın. Eğer 60 üstü ise acile gidin.
Uyanıkken hiçbir sorun yok sadece uykuya geçiş sırasında oluyor hızlı nefes alıp verirken gülüyor veya elini kolunu oynatıyo anlamadım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…