Bebeğim çok hırçın

Beyhatun

Bin zulme uğrasan da bir zulüm yapma...
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2010
2.510
57
363
merhaba arkadaşlar bir kaç gündür kızım (daha 16 aylık) çok aşırı derecede hırçınlaştı. başını duvarlara, dolaplara, bana, nereye rastgelirse artık vurmaya başladı. ne yapacağımı şaşırmaya başladım bende. diş çıkarmadan yana biraz rahatsızlığı var ama ondan olur mu acaba bu kadar hırçınlık? neden böyle yapıyor olabilir sizce? başka bir rahatsızlıktan mı acaba? :44:

oğlum 17 aylıkken ayağını kapıya vurur,kafasını koltuğa vurur,elindekilerini atardı
hatta yüksek seslerden korkup ağlardı(zil,telefon sesi)
o dönem emziğini bıraktırmıştım onun tepkisi miydi diye çok düşünmüştüm
ama eltimin oğlundada bu tür hareketleri görünce farklı dönemlerde farklı davranışları olduğunu farkettim
benim o dönemler yaptığım tek şey oğluma sarılıp durumu unutturmaktı
çok kısa sürdü,bitti
yazdığınız gibi diş rahatsızlığından da olabilir farklı durumdanda
ama basit bu tarz tepkilerden korkmayın

evet bende onu sakinleştirmeye çalışıyorum ama onu bile istemiyor.daha çok sinirleniyor,ağlıyor.bakalım atlatacağız inşallah.

benım oglum henuz 10 aylık gecen ay sınırden kendını sıkıp tıtretıyordu tıpı cok komık olyordu dıye bı ıkı kez gulduk adet halıne getırdı ve fazlalasıtrdı sonra kızdım yapma oglum dedım bu sefer devamlı yapmaya basladı dra sordum gormezden gel hıc epkı verme dedı hıc tepkı vermedım gectı sanırım cocuklar dıkkat cekmek ya da farkl nedenlerle bu tarz hareketler yapıyor gormezden gelmek cozum olabıılır kafasını duvara vurmayı gormezden gelmek sızı zorlayabılır ma adayanırsanız belkı cozum olur. kolaylıklar dılerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…