• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim çok hasta

Kamrhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
1.447
373
73
25
Nolur yardım edin günlerdir hastanedeyim. Sürekli ateşi çıkıyordu. Geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu geçiriyoruz. Şimdi de elini kaldırıcak gücü yok kızım 9aykık diş çıkartıyor diş yapar mı ne yemek ye mama içiyor

Allahım acil şifalar versin inşallah.

Nolur yardım edin günlerdir hastanedeyim. Sürekli ateşi çıkıyordu. Geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu geçiriyoruz. Şimdi de elini kaldırıcak gücü yok kızım 9aykık diş çıkartıyor diş yapar mı ne yemek ye mama içiyor
Diş de ateş yapar.derler geçmiş olsun

Allah şifa versin. Kaç gündür böyle? Başka Dr a görürseniz.
Bazen bir Dr un farkedemedigini başka Dr görebiliyor.

Idrar yolu enf. Ateş yapar dişte yapar ama düşmemesi şaşırtıcı geldi fitildemi vermediler hastanede? Bide biz nasil yardim edelim sana canim burdan doktorlar ne diyor ilaç verilmedimi? Baska hastaneye gotur istersen bide çok gecmis olsun

Sakin bir hastaneye gittik ates arada 39' larida geciyordu.. Yatis yapacaktik..Benim cocugumda tombik..Abartmiyorum 4 hemsire denediler bende cocugun kolunu tutuyorum ve cocuk aglamaktan helak oldu..
Esim tedaviyi reddetti ve sirkülasyonu daha fazla olan bir devlet hastanesinin acilinden giris yaptik...Orta yasli bir hemsire ver bebegini dedi ve anlamadan damar yolu acildi ve bebegim kendine gelmeye baslamisti...

Kimseyide suclamiyorum herkes cok ugrasti..Ama benim deneyeyimim ne kadar kalabalik hastane o kadar pratiklik...Hemen baska hastaneye gidin...

Rabbim acil şifalar versin bebeğinize ve tum hasta bebek ve cocuklara..

Çocukların hastaligiyla ugrasmak gercekten ayri bir sabir gerektiriyor Allah sifa versin inşallah antibiyotik kullandınız mı bir nedeni vardır mutlaka antibiyotik kullandiktan sonra artik toparlamasi gerekir başka bir doktora götürün olmadı bir sebebi vardir muhakkak

Kaç derece ateşi? Çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versin. Ayağından da açıyorlar aslında damar yolu. Çocuk acil varsa oraya götürün.

Damar yolu açamadılar diye öylece bekliyor musunuz?
Yüksek ateşte damar yolu açmak daha zordur ama imkansız değil
Elinin üstünden bilekten ayaktan da açılabilir
Yoğunbakım hemşiresi-acil hemşiresi yada onkoloji hemşiresi talep edin çocuğu delik deşik etmişler sesinizi yükseltin çocuğum zaten hasta perişan ettiniz sizin beceriksizliğiniz yüzünden alması gereken tedavi alamıyor, hemen şu şu şu hemşirelerden birini yönlendirin buraya yada hepinizi şikayet edecem diye yıkın ortalığı

Anlayamıyorum Allah korusun acil ameliyat gerekse mesela ne olacak?
Bakın hastanedesiniz zaten çocuğunuzu iyileştirebilecek yegane yerdesiniz siz bizden yardım istiyorsunuz
Şuan naif olunacak susulacak beklenecek zaman değil

Sakin bir hastaneye gittik ates arada 39' larida geciyordu.. Yatis yapacaktik..Benim cocugumda tombik..Abartmiyorum 4 hemsire denediler bende cocugun kolunu tutuyorum ve cocuk aglamaktan helak oldu..
Esim tedaviyi reddetti ve sirkülasyonu daha fazla olan bir devlet hastanesinin acilinden giris yaptik...Orta yasli bir hemsire ver bebegini dedi ve anlamadan damar yolu acildi ve bebegim kendine gelmeye baslamisti...

Kimseyide suclamiyorum herkes cok ugrasti..Ama benim deneyeyimim ne kadar kalabalik hastane o kadar pratiklik...Hemen baska hastaneye gidin...

Rabbim acil şifalar versin bebeğinize ve tum hasta bebek ve cocuklara..
Benim oğlumda tombulda gerçekten bulması zor ama bulanda buluyor birazda insanla alakalı ben hep o hemşireyi buluyorum gittiğim zaman yok sa çocuk mosmor oluyor

Anlayamıyorum Allah korusun acil ameliyat gerekse mesela ne olacak?
Bakın hastanedesiniz zaten çocuğunuzu iyileştirebilecek yegane yerdesiniz siz bizden yardım istiyorsunuz
Şuan naif olunacak susulacak beklenecek zaman değil
Hanfendi ben buraya sizden manevi yardımm beklemek için yazdım. Bilmeden konuşmak ne güzel. Kızıma kaç hemşire doktor denedi bilmiyorum damar yolunu. Antibiyotik kullanıyoruz fakat iştahı yok. Acil bir durum olsa katater takmamız gerekir dediler. Oldugumuz yerin en iyi hastanesine gittik. Buraya yazma amacım benim kızım gibi hastalanıp sonra yine eski halıne dönmüş bebişlerin oldugunu duymak. Ya da yemiyorsa şunu yap yedir bunu yap diyenlerden fikir almak

Hanfendi ben buraya sizden manevi yardımm beklemek için yazdım. Bilmeden konuşmak ne güzel. Kızıma kaç hemşire doktor denedi bilmiyorum damar yolunu. Antibiyotik kullanıyoruz fakat iştahı yok. Acil bir durum olsa katater takmamız gerekir dediler. Oldugumuz yerin en iyi hastanesine gittik. Buraya yazma amacım benim kızım gibi hastalanıp sonra yine eski halıne dönmüş bebişlerin oldugunu duymak. Ya da yemiyorsa şunu yap yedir bunu yap diyenlerden fikir almak
Antibiyotik kullanıp bir şey yemeyen iyileşemeyen çocuğa serum bağlamak gerekiyor, antibiyotik midesini bağırsaklarını mahvedecek, su kaybı yaşayacak o zaman ne olacak?
Çocuğu alıp iyileştiremeyeceğime göre zaten manevi yardım ediyorum
Benim damarlarım ağır problemli ağır hasta olduğumda ayak parmağımdan bile damar yolu açılıyor, onkoloji hastalarının durumunda bile damar yolu açılabiliyor, siz hala o denedi bu denedi diyorsunuz, bu konuda çok fazla tecrübem olduğu için size yol gösterdim. Yapmayın beni ilgilendirmez evlat sizin tarif arayın

Geçen ay 39 derece ateşle üniversite hastanesi aciline gittik. Full stajyer benim bebegimde de zayıf olduğu için damar yolu bulamadılar yada tecrübesiz oldukları için bilemiyorum elleri ayakları heryerini deldiler. Cocuk ağlamaktan sesi filan gitti yani o derece. Idrar testi de istediler kiz bebek oldugundan poseti de takamadilar idrar yine beze akmis. Dahası hiç bisey yapmadılar da yani.
Hiç bir tedavi uygulanmadı eve geri getirdik.
Bebegim simdi hastaneye gidince agliyor rutin aylik kontrollerde bile durmuyor onceden boyle degildi o gece cok canini yaktilar. Geceyi ılık duş ve calpolla gecirdik ertesi gün kendi doktoruna götürdük. Kana hiç gerek yoktu dedi suruntu testiyle domuz gribi olduğu anlaşıldı.
Diş döneminde de tabi ateş oluyor. Ama asıl olan enfeksiyonu yok etmek. disten ateş calpolla geçer. enfeksiyon önemli

Geçen ay 39 derece ateşle üniversite hastanesi aciline gittik. Full stajyer benim bebegimde de zayıf olduğu için damar yolu bulamadılar yada tecrübesiz oldukları için bilemiyorum elleri ayakları heryerini deldiler. Cocuk ağlamaktan sesi filan gitti yani o derece. Idrar testi de istediler kiz bebek oldugundan poseti de takamadilar idrar yine beze akmis. Dahası hiç bisey yapmadılar da yani.
Hiç bir tedavi uygulanmadı eve geri getirdik.
Bebegim simdi hastaneye gidince agliyor rutin aylik kontrollerde bile durmuyor onceden boyle degildi o gece cok canini yaktilar. Geceyi ılık duş ve calpolla gecirdik ertesi gün kendi doktoruna götürdük. Kana hiç gerek yoktu dedi suruntu testiyle domuz gribi olduğu anlaşıldı.
Diş döneminde de tabi ateş oluyor. Ama asıl olan enfeksiyonu yok etmek. disten ateş calpolla geçer. enfeksiyon önemli
Evet şuan iğne olarak kullanıyoruz inşallah daha iyi olucak

Back