Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba anneler bebeğim çok hareketli hiç durmuyor ayakları elleri. Pusettinde duruyor ama sürekli hareket haliinde ayakları durmuyor daha yeni 4 aylık oldu ama doğdundan beri hiç durmuyor yoksa hiperaktif mi? :sm_confused:
Aranızda bebeği benim gibi olan var mı? bir yardımcı olun lütfen !!!
Bende bazen düşünmüyo değilim. Dakika durmuyo.Kucakta bile sürekli döner. Gözüm hep üzerimde.Yatağından başka hiçbiyerde yatıramıyorum.Mutlaka uyandığı gibi atlar aşağıya. Yapıcak bişey yok herhalde.
canım benim bebeğimde 4.ayını doldurcak nerdeyse aynı anlattığın gibi hatta pusetin demirlerine vurmaktan ellerinin üzeri morarmıştı ayaklarını o kadar çok çarpınıyorki daha uyanır uyanmaz ve akşama kadar. herkeze gülüyo herkeze bağırıyosevinç çığlıkları atıyo bazen bende düşünüyorum hipermi diye ama sanırım tüm bebekler bu dönemleri aynı yaşıyor..
ay benim kızımda öyle ya
hiç durmuyor
2,5 ayliken sağdan sola dönmeye başladı ona alıştımda ama bir gece kalktımki kafasının olması gereken yerde bacakları var sıpanın 180 derece dönmüş :1shok:
şimdi 5 aylık ama 1 dk yanlız bırakmaya gelmiyor kucağımdada devamlı zıp zıp offf ona rağmen hiç yorulmuyor ve zorlan uyutuyorum gündüzleri
yürüyünce napıcam şimdiden kara kara düşünüyroum
Merhaba anneler bebeğim çok hareketli hiç durmuyor ayakları elleri. Pusettinde duruyor ama sürekli hareket haliinde ayakları durmuyor daha yeni 4 aylık oldu ama doğdundan beri hiç durmuyor yoksa hiperaktif mi? :sm_confused:
Aranızda bebeği benim gibi olan var mı? bir yardımcı olun lütfen !!!
ay benim kızımda öyle ya
hiç durmuyor
2,5 ayliken sağdan sola dönmeye başladı ona alıştımda ama bir gece kalktımki kafasının olması gereken yerde bacakları var sıpanın 180 derece dönmüş :1shok:
şimdi 5 aylık ama 1 dk yanlız bırakmaya gelmiyor kucağımdada devamlı zıp zıp offf ona rağmen hiç yorulmuyor ve zorlan uyutuyorum gündüzleri
yürüyünce napıcam şimdiden kara kara düşünüyroum
Yıllar geçmiş yazdıklarınızın üstünden.Şimdi bebekleriniz büyüdü.Son durum nasıl? Lütfen çok uslu olduklarını söyleyin ya.4 aylık oğlum yerinde durmuyor.Bakalım hayırlısı