Bebek Beslenmesi bebeğim çok erken uyanıyor??sizin nasıl?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

derinsular

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
503
66
98
Bolu
9 aylık kızım var akşam 9 dan sonra sabaha kadar uyur mamaya gözü kapalı şçer devam eder ama sabah da 6 da kalkar sizinkiler de böylemi gece 12 de uyutsam bile sabah 6 da kalkıo

siz yine iyisiniz benim oğlum 13 aylık gece 9da yatarsa sabah olmadan 4 bucuk 5 lerde kalkar anne anne beni uyandırır yataktan iner banada kalkim diye türlü şeyler yapar kalkar geliriz salona oyun oynarız :))

Nedir bizim kaderimiz desene:) 9.5 aylık oğlum kaçta yatarsa yatsın 6.30-7 gibiuyanır.Uykusunu aldıysa neşeli,alamadıysa vay halime.Şu günlerde düzeni biraz bozuldu 11-12 ye doğru yatıp 9 a doğru uyanıyor.Ama ben bu durumdan memnun değilim.Sabah 7 de kalktığı zaman daha enerjik ve sevimli oluyor,benim için erken kalkmak çok iğrenç ama oğlum için iyi.O yüzden o düzene dönmeye çalışıyorum.İdeal olanı bu emin ol.Ama keşke 7 de uyansaymış seninki de canım ya.

9 aylık kızım var akşam 9 dan sonra sabaha kadar uyur mamaya gözü kapalı şçer devam eder ama sabah da 6 da kalkar sizinkiler de böylemi gece 12 de uyutsam bile sabah 6 da kalkıo

Benim oğlum da saat kaçta yatarsa yatsın 5 buçuk, 6 gibi muhakkak uyanıyor..Ama sen yine de şanslısın canım, çünkü senin kızın sabaha kadar uyuyormuş hiç değilse..Benimki saat başı uyanıyor maalesef Neyse ki kısa zamanda dalıyor tekrar..

maşallah iyiymiş canım ayşe de genellikle 8-9saat uyur ve arada uyanır.gündüz uykuları nasıl peki?

Benim oğlum 1,5 yaşında o da öyleydi.6-6.30 gibi uyanırdı.Yazın saatler alınınca onun da uykusu ileri attı.Aartık 7-8 arası kalkıyor.Kaçta yatarsa yatsın değişmiyor ama en azından normal bir saate geldi.Değişir o da merak etme daha çok küçük.Yürümeye başlayıp oyun oynayıp yorulunca uyku ihtiyacı da artacak.Akşama kadar yorulup daha uzun uyuyacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…