benim kızım da son ay 300 gr almış.ama benimki çok kaka yapıyodu günde 6 defa felan.kaç defa tetkik yapıldı bişey çıkmadı.3 defa dr değiştirdim.en son dr mamaya başladı gerçektende kaka sorunu bitti.sütüm azaldığı için barsaklar kendi içeriğini atmaya çalıştığı için çok kaka yapıyormuş.günde 2-3 defa 60 cc mama veriyorum ama 1 ay kullanacaz.şimdi meyve sularına yoğurda başladım.benimde hiç bilgim yoktu ama öğreniyo insan anne olunca.banada sağlık ocağında hiçbirşey verme dediler ama son çıkan pediatri yayınlarında ek gıdaya erken başlanması gerektiği yazıyo.6. aydan sonra başlanırsa yemek seçme huyları oluşuyor.herşeyin tadına baktırıyorum bugün havuç suyu ve yoğurt verdim.yarın üzüm suyu ve yoğurt vereceğim.1 hafta sonrada pürelere geçmeyi düşünüyorum.seninde belki sütün azalmıştır.drda dr adeğişiyo.bazıları ver bazıları verme diyo karar annelerin
arkadasım benım oglumda gunde kac defa kaka yapıyor.ama bız mama kullandıgımız halde.bende uzuluyorum.yedıklerını ya ustten ya alttan cıkarıyor ustunde kılo tutmuyor.bırde o kadar hareketlıkı.cok canım sıkılıyor.senınkı anne sutu alırkenmı fazla yapıyordu kakasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?