• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğim çok ağlıyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Endoplazmikbirkulumm

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
67
1
296
Ankara
45 günlük bebeğim. Sürekli ağlıyor kucak istiyor. Altını açıyorum ağlıyor. Banyoda giyinirken ağlıyor sürekli huzursuz. Çişide kokulu gibi, ev sıcak değil. Ama vucudunda isilikler çıktı. Bez bölgesi üst gövdesi sırtında yüzünde boynunda var. Uyuturken çok zorlanıyorum. Acaba doymuyor mu hep emziriyorum memede 5 dk sonra uyuyakalıyor. Gece mama veriyorum çünkü bütün gün bitmiş halde oluyorum bende yalnızım eşim 11 de geliyor, banyo tuvalet çok zor. Allahım umarım düzelir. Hepimizin bebeklerine allah sağlık versin 🙏

Aynısı benimkide 45 günlük 4ten beri aglıyor uyumuyor emiyor sürekli
Eşim normalde uyutabiliyor ama eşime gitmek istemiyor
Karnına masaj yaptık baya bi gaz cıkardı ama oda gecirmedi bu krizi
Sinir sistemim cökmüş durumda oturdum bende onla birlikte ağladım en son
Sanırım atak haftalarından biri yasadıgımız

45 günlük bebeğim. Sürekli ağlıyor kucak istiyor. Altını açıyorum ağlıyor. Banyoda giyinirken ağlıyor sürekli huzursuz. Çişide kokulu gibi, ev sıcak değil. Ama vucudunda isilikler çıktı. Bez bölgesi üst gövdesi sırtında yüzünde boynunda var. Uyuturken çok zorlanıyorum. Acaba doymuyor mu hep emziriyorum memede 5 dk sonra uyuyakalıyor. Gece mama veriyorum çünkü bütün gün bitmiş halde oluyorum bende yalnızım eşim 11 de geliyor, banyo tuvalet çok zor. Allahım umarım düzelir. Hepimizin bebeklerine allah sağlık versin 🙏
Canım bizimki de böyleydi.
O isilikler de normal bildiğim
Allah sabır verdin

Bebeğim 6,5 aylık hala böyle :( koltukta yatakta bir dakika durmuyor Herseyimiz ağlayarak
Kucakta gezerek ondan mutlusu yok

Back