Bebegim Cisini Yaparken Agliyo :(((

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
Kizlar ya bebegim 2 keredir denk geliyorum aniden aglamaya basliyo ve altini aciyorum 2 dakka sonra cisini yapiyo ve rahatliyo.Acaba cisini yaparken niye aglasin yapinca niye rahatlasin.Acaba sorunmu var?Cok kafama taktim iki keredir boyle oluyo.Analamadim bileniniz varmicisini yaparken neden aglar sebep nedir yani?

• Konu Sahibi EU1
canım benım bebın erkekmı?
eger erkekse sunnet dıye bılırler canım.tam bılgım yok tahmınlerıme gore konusuyorum.gec kalma
kızsa ıdrar enfeksıyonu olabılır canım
dr a kesınlıkle gotur canım benım
gecmıs olsun canım

• Konu Sahibi EU1
canım bencede idrar yollarında enfeksiyon olabilir..oda malum idrar sırasında yanma yapar...bencede hemen bi doktora götür..kültür ver.......

• Konu Sahibi EU1
CANIM BENİM KIZIMDA İLK AYLARDA BÖLE PROBLEM yaşamıştı
dr götürdüm idrar yolu enfeksiyoonu dedi
istersen dr götür cnmm
kızarıklıkta varmı kukusunda
inşallah önemli bişi dedğildir

• Konu Sahibi EU1
Benim oğlumda gece ıkınıp duruyor uyanamıyorda, bazende bağırıyor acıdan ama altını açıp kakasını yapınca rahatlıyor..Sebebini bende anlayamadım..Altını açmadığım sürece sıkıntısı uzun süre devam ediyor..

• Konu Sahibi EU1
aglamasi yanmadan kaynaklaniyordur ayrica idrar kesesi tam bosalmaz enfeksiyon varsa dr gotur antibiyotik verir yegenimde oldu ilaci aldigi gun rahatlamaya baslamisti gecmis olsun canim

• Konu Sahibi EU1
cis yaptigi bolgeler pisik olabilir ondan agliyordur belki yada cisinde koku hissederseniz getirin demisti bizim doktorumuz enfeksyondur belki Allah bebeklerimize saglik versin.

• Konu Sahibi EU1

havaların sıcaklıgından dolayıdır o canım.altını acınca rahatlıyordur.duzenlı olarak gun ıcersınde havalandır altını.
evet ya altını acıp yapmaya bayılıyorlar eeee haklılarda dusunsene sıcakta sureklı bezlıler
(((((((

şdrar yolu enfeksoynu olabılır cnm dr gotur bence sen bebişini

idrar yolu enfeksiyonu demek (

zaten izine gidicem diye kizimi doktora goturucektim bir cekap yapsin baksin her yerine diye bunuda soyliyim o zaman basta tesaduf dedim ama bugun yine oldu actim altini agliyordu sonra cisini yapar yapmaz rahatladi sustu.birde su iki gundur arada sebepsiz agliyo elini kulagina dogru goturuyo acaba kulagindadami var bir sorun.Deliricem anlayamiyorumda.Artik doktora goturunce heryerine baktiricam icim hic rahat degil

cok sagolun kizlar

bebegin usutmus olabilir mi bebeklerde idrar yolu enfeksiyonu veya orta kulak iltahabi gorulebiliyor hava sicak diyip az giydirdigimiz oluyor usuyorlar mi acaba bence sen kizi mutlaka dr gotur en iyi bilgiyi o verir bekleme bile

canım idrar tahlili yaptır bence doktoruna danısıp belki usutmustur bebisin
eminim onemli bisey degildir
gecmis olsun

eğer bebegin erkekse sünnet derisinden kaynaklı olabilir eğer fimozis dediğiniz deri dar olup sıkıyorsa çok acısı olur süüet gerekebilir kızsada eğer büyük olasılıkla sistit olmuştur mutlaka antibiyotik başlayıp üriner sistem usg çektirmelisin geçmiş olsun

canım soylenecekler soylenmıs zaten gecmıs olsun ınsallah bıran once bebısın rahatlar....

canım ağlayarak elini kulağına götürüyorsa kulak enfeksiyonu vardır kızın kaç aylık bilemiyorum emziriyorsan tamam ama mama veriyosan düz yatırıp verme bu kulak enfeksiyonunu tetikler kızının kukuşunu yukarıdan aşağıya tek hareketlerle temizle eğer mama veya ek gıda veriyorsan bol sıvı tüketmesini sağla ve en kısa sürede doktora götür özellikle kulak enfeksiyonu ilerlerse kızın çok sıkıntı çeker çok geçmiş olsuna.s.

bebeğiniz büyük ihtimalle karın ağrısından ıkınıp sıkılıyor ve uyku da ağır bastığından tam ıkınamıyor siz altını açınca da iyi bi uyanıp ıkınıyor ve kakasını yapabiliyor nereden mi biliyorum benimki de öyle çünkü:)

benim kızımda öyle oluyordu götürdüm doktora.idrar yolu enfeksiyonu çıktı.sende bi doktora götür istersen canım.geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…