bebeğim büyüyor

arkadaşla benim bebişim 38 günlük erkek ılgar ege:))) size aslında başka bişey sormak istiyorum.emziriyorum ve göğüslerim acayip kaşınıyor neden oluyor? ne yapacağım.katur kutur kaşımaktan yara yaptım.benim gibi olanlar var mı? acil yardııııımmm!:52:

bu dediğin bendede oluyo bazen galiba süt dolunca gerginleşiyo göğüs sonra emince çocuk boşalıyo o göğüsteki boyut değiştirmeden diye düşünüyorum mesela kilo alıp verincede vücut kaşınır ya onun gibi yani tabiki bu benim fikrim.nemlendirici yada bebe yağı vs kullanabilirsin kurumasın daha çok kaşınır

Merhaba herkese,
ir
2012 Eylül annesiyim, oğlum var, çok şükür az problemle 4 aylık oluyoruz yarın, asıl iş şimdi başladı sanırsam, üç dört gündür huy değiştirdi. Herşeye ağlıyor, mız mız, bitmiyor sıkılmaları, gece 2-3 kez uyanan bebek saat başı kalkıyor, yeniden emziriyorum hemen uyuyor, gene kalkıyor 10 kez neredeyse, şimdlik sıkıntım bu. Araştırıyorum durmadan, ama ben o popüler uyutma yöntemlerini hayatta deneyemem oğlumda. Ağlatarak falan filan. okumadığım kitap kalmadı, doğal ebeveynlikten yanayım ben. eskiler gibi, ağlayınca kucaklıyorum bol bol, uyanınca yanına gidiyorum, şimdi yanında olmayıp ne zaman olacağız dimi?? Uyutma ile ilgili tecrübeleriniz neler??

Ferit Kemal' in annesi

Merhaba,
bende 2012 eylül annesiyim,dün 4 aylık dolduk.Aynı sorunlar bizde de başladı.Uyuyan,gülen neşeli bebeğim gitti yerine huysuz,mız mız,ağlayan,yarım saat uyuyup uyanan bi bebek geldi.Bende emziriyorum hemen uyuyor 10 dk sonra tekrar uyanıyor,kısır bi döngü böyle.Neden böyle oldu anlamadım.Diş çıkarıyor desem henüz erken diyorum ama herşeyi ağzına götürüyor elleri sürekli ağzında salyası durmadan akıyor önlük yetiştiremiyorum.Nasıl davranacağımı ne yapacağımı kestiremiyorum.Şu an en çok rahatsız eden uykusuzluğu :(

arkadaşla benim bebişim 38 günlük erkek ılgar ege:))) size aslında başka bişey sormak istiyorum.emziriyorum ve göğüslerim acayip kaşınıyor neden oluyor? ne yapacağım.katur kutur kaşımaktan yara yaptım.benim gibi olanlar var mı? acil yardııııımmm!:52:

Aynı şey bende de oldu.Benim göğüs uçlarım parça parça yara oldu,et koptu resmen.Onun acısıyla uğraşırken birde kaşıntı oldu.Daha çok emzirirken oluyodu uyuz gibi kaşınıp durdum,ellerim göğsümde gezdim.Malesef bi tedavisi yok doktoruma sormuştum birşey söylemedi soğuk kompleks uygula dedi,emzirirken nasıl yapabilirimki dedim yapmadım ve 3 ay böyle kaşındım.Şu an 4 aylığız herşeyin ilacı zaman :)

Merhabalar ben de 2012 ağustos annesiyim 2 hafta sonra 6 aylık olacak kızım inşallah.Bizim de 3,5aylık olana kadar gaz problemimiz devam etti sonra durulduk ama bu aralar yine huysuz sabah ve öğleden sonra 2 saat uyurdu şimdi yarım saat uyuyup uyanıyor tekrar uyutmaya çalışıyorum uyumuyor sonra da uyumadığı için huysuzlanıyor ağlıyor gece de bazen 1 kere uyanır yada hiç uyanmazdı şimdi saat başı uyanıyor problemi ne anlamadım, diş mi acaba bilemiyorum Allah bebişlerinize sağlık sıhhat ve huzur sizlere de kolaylıklar versin.

Back