- Konu Sahibi aksamgunesi
-
ben de haziran annesiyim.7 aylık oldu kızım çok şükür.çok hareketli maşallah.ama beslenme konusunda sıkıntı yaşıyoruz biraz.çok iştahlı gibi görünüyor ama 2 lokmadan sonra istemiyor.emmeyi daha çok seviyor.umarım aşarız..
Ben de 2012 annesiyim ama aranizda en minigi benim oglum 1,5 aylik gazli ve nazli bi bebek uyumak istemeyen surekli aglama taraftari annesini delirtmek icin elinden gelen herseyi yapan bi velet :) bana biraz tecrubelerinizden bahsedermisiniz? Sizde de kolik sorunu varmiydi? Nasil sakinlestirirdiniz nasil uyutmayi basarirdiniz? Cok caresizim inanin yapmadigim sey kalmiyor onu sakinlestirip uyutmak icin normal bebekler 3 saat uyur uyanir beslenir alti degisir biraz mikirdanir sonra uyur ama benim oglum gunduzleri eger ugrasmasam hic uyumayacak gunduz uykumuz sadece bir iki saat sonra ancak gece on-on bucuk arasi uyuyor tum gunum onunla ugrasmakla geciyo ne yemek ne temizlik..yemek bile yiyemiyorumtum tahlilleri yapildi hersey normal cok sukur sizler nasil atlattiniz bu donemleri? Biraz bahsedermisiniz?
senin işinde zormuş canım ben sizin kadar zorlanmadım oğlumu büyütürken Allah yardımcın olsunAllah kolaylık varsin benim oğlum 7 aylık oda gazlıydı ve hala gazlı nekullandysam baştan hafifletiyo sonra yine aynı kapızlıkta var zaten 4 aylık oluncageçer dediler hala bekliyom geçicek diye inşllh.2-3 aylık olmadan uykusu pek düzenli olmaz kimisi çok uyur kimide seninki gibi hiç uyumaz ben bizim koca tosunu gezdirir gibi kucama alıyom yatar pozisyonda değil ama öyle gezerken uyuyo mümkün değil başka türlü uyutamıyorum hele sıkıyosa bi otur apartmanı yıkıyo valla bağırırken baştan çok zorlanıyodum ama şimdi bünye aliştı heralde gece deliksiz bir saat uyudumu o gün benim günüm
senin işinde zormuş canım ben sizin kadar zorlanmadım oğlumu büyütürken Allah yardımcın olsun
Allah acil şifalar versin canımsağol yaa malesef öyle biraz mızmız.bide şimdi ana oğul grip olduk o yüzden dahada zorlaştı buaralar işim
İYİYİZ CANIM SAĞOLASIN BURDA HAVA RÜZGARLI İDİ CANIM BİZ OTURDUK EVDE. GEÇMİŞ OLSUN CANIM BEBEĞİN GRİBİ KÖTÜ OLUYOR İYİLEŞMEKTE BİLMİYOR İNŞALLAH SENİNKİ ÇABUCAK İYİLEŞİR....meraba anneler bebişleriniz ve sizler nasılsınız bugün hava çok güzel benim tontonuma babası bigüzel hava aldırdı.muhtemelen çoğu bebiş bu havanın tadını çıkardı gerçi benimki çok duramadıçünkü hala gribimiz geçmedi korktuk oyüzden..
İYİYİZ CANIM SAĞOLASIN BURDA HAVA RÜZGARLI İDİ CANIM BİZ OTURDUK EVDE. GEÇMİŞ OLSUN CANIM BEBEĞİN GRİBİ KÖTÜ OLUYOR İYİLEŞMEKTE BİLMİYOR İNŞALLAH SENİNKİ ÇABUCAK İYİLEŞİR....
bende bende 2012 ikiz bebek annesiyim.bebişlerim allahın izniyle 1 yaşına girecekler.... allaha şükür sağlık sorunları yok sadece uyku sorunumuz var uyku uyumuyorlar...canları saolsun.
bilemem ki canım istersen bunu doktoruna sor ama benim oğlumda da oluyo arada bizim doktorumuz normal öyle olması demişti şimdi bile sadece baba diyor işine gelirse konuşmaya çalışıyor ağlarken bile baba diye ağlıyo çok nadir arada anne diyorinşllah. Işin kötüsü ikimiz birden sellik gibiyiz bugünde hava çok güzel sanki yazdan kalma şöyle bi büyüyüp ayaklansada tosunup sokaklarda koştursak gerçi ozamanda yeteeeer mi derim ama şuan çok heves ediyorum
bişey sormak istiyorum aksamgunesi bebeğim daha önce kendi kendine konuşmaya çabalarken anne baba dede mama gibi benzeri sesler çıkarıyodu ama şimdi 15-20 gündür sadece sedece ağlarken anne diye ağlıyo diyerlerini demiyo yanında söylüyorum önceden taklit ediyodu şimdi etmiyo yine agul-gugul konuşuyo kendi kendine ama bunları demiyo acaba bebekler zaman zaman duralama evrelerimi geçirir veyada ben burda gereksiz bşeymi soruyorum tam 7 aylık bebişim
SENDE HOŞGELDİN CANIM ALLAH KOLAYLIK VERSİN BEN BİTANE İLE BAŞEDEMEZKEN SEN İKİ TANEYLE BAŞEDİYORSUN ZOR OLSA GEREK İKİ TANEYLE UĞRAŞMAK. CİNSİYETLERİ NE CANIM YAZMAMIŞSIN. NİYE UYUMUYORLAR Kİ ACABA ASLINDA ŞİMDİYE KADAR DÜZENLİ UYUMALARI GEREK....bende bende 2012 ikiz bebek annesiyim.bebişlerim allahın izniyle 1 yaşına girecekler.... allaha şükür sağlık sorunları yok sadece uyku sorunumuz var uyku uyumuyorlar...canları saolsun.
Allah bağışlasın canım yavrularınıcanım cinsiyetleri erkek hemde nasıl zor artık ayaklanıyorlar kii ama olsun güzel şeyler bunlar....vallahi canım uyku düzeninide bilemiyorum inşllh 1 yaşını bekliyoruz bakalım.
meraba arkadaşlar çok şükür oğluşum dün ilk dişini çıkardı çok mutluyum daha çıkarmaz zannediyodum bi baktım çıkmış şaşırdım artık darısı tüm dişsiz bebişlerin başına
Merhaba herkese,
ir
2012 Eylül annesiyim, oğlum var, çok şükür az problemle 4 aylık oluyoruz yarın, asıl iş şimdi başladı sanırsam, üç dört gündür huy değiştirdi. Herşeye ağben emzirerek uyulıyor, mız mız, bitmiyor sıkılmaları, gece 2-3 kez uyanan bebek saat başı kalkıyor, yeniden emziriyorum hemen uyuyor, gene kalkıyor 10 kez neredeyse, şimdlik sıkıntım bu. Araştırıyorum durmadan, ama ben o popüler uyutma yöntemlerini hayatta deneyemem oğlumda. Ağlatarak falan filan. okumadığım kitap kalmadı, doğal ebeveynlikten yanayım ben. eskiler gibi, ağlayınca kucaklıyorum bol bol, uyanınca yanına gidiyorum, şimdi yanında olmayıp ne zaman olacağız dimi?? Uyutma ile ilgili tecrübeleriniz neler??
Ferit Kemal' in annesi
Merhaba herkese,
ir
2012 Eylül annesiyim, oğlum var, çok şükür az problemle 4 aylık oluyoruz yarın, asıl iş şimdi başladı sanırsam, üç dört gündür huy değiştirdi. Herşeye ağlıyor, mız mız, bitmiyor sıkılmaları, gece 2-3 kez uyanan bebek saat başı kalkıyor, yeniden emziriyorum hemen uyuyor, gene kalkıyor 10 kez neredeyse, şimdlik sıkıntım bu. Araştırıyorum durmadan, ama ben o popüler uyutma yöntemlerini hayatta deneyemem oğlumda. Ağlatarak falan filan. okumadığım kitap kalmadı, doğal ebeveynlikten yanayım ben. eskiler gibi, ağlayınca kucaklıyorum bol bol, uyanınca yanına gidiyorum, şimdi yanında olmayıp ne zaman olacağız dimi?? Uyutma ile ilgili tecrübeleriniz neler??
Ferit Kemal' in annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?